Apartament Popesti Leordeni

  

Amenajari interioare complete

Apartamentul din imagini a fost amenajat in stil modern cu accente de culoare si forme interesante. Amenajarea livingului este simpla dar de efect datorita scafei de lumina de deasupra canapelei, astfel ca toata lumina se revarsa pe zona de conversatie din living. Pe partea cu canapeaua avem un perete de piatra naturala care se combina cu liniile simple si cu formele geometrice regasite in amenajare. Mobilierul are forme clare, nu este complicat, iar ca si culori este in contrast cu podeaua de culoare mai inchisa. Albul predomina in amenajarea interioara a livingului. 

Biroul de acasa

Intr-una dintre camerele apartamentului a fost amenajat biroul, pentru ca proprietarul sa isi poata continua acasa treburile nerezolvate la servici. Biroul este amenajat si ca spatiu de relaxare cu canapea confortabila si zona TV pentru momentele de pauza. In spatele canapelei este amenajata o scafa de lumina care se continua partial pe tavan. Culoarea scafei este in ton cu cea a parchetului. 

Bucatarie minimalista

Bucataria se diferentiaza de restul amenajarii prin combinatia de culori tari folosite pentru mobilier. Rosu, negru si alb fac o impresie puternica de cum intri in locuinta. Punctul forte in amenajarea bucatariei este reprezentat de acvariul inalt care se continua cu barul. In acvariul de sticla au fost introduse corpuri de iluminat si globuri albe din polistiren. Corpurile suspendate sunt albe iar cele inferioare sunt de culoare neagra. Depozitarea pe unul dintre peretii bucatariei este pana in tavan.

Dining modern

Diningul modern pastreaza liniile simple si clare folosite in amenajare insa culorile folosite aici sunt usor diferite. Pe un perete designerul a optat pentru un tapet bleumarin cu forme geometrice, care se continua cu oglinzile de pe peretele de langa acesta. Deasupra mesei avem un corp de iluminat care cade pe zona de luat masa.

Dormitor matrimonial 

Dormitorul matrimonial este simplu, amenajat in culorile vernil si gri inchis cu o atmosfera intima si relaxanta. Televizorul este incastrat intr-un panou de pal cu spatiu de depozitare in spate. Dresingul este amenajat separat pentru a nu ocupa spatiul din dormitor. In baia matrimoniala, fiind spatioasa, s-a optat pentru cada pe colt  si mai multe corpuri de depozitare. S-a folosit parchet rezistent la umezeala in loc de gresie pentru pardoseala. 

Dormitor de oaspeti

Dormitorul mic este amenajat in tonuri de gri si alb, modern si simplu. Tablia patului este compusa din placi de pal gri, care alterneaza cu oglinzi. Dormitorul dispune si de un dressing generos. Baia este prevazuta cu dus walk-in, care este placat cu mozaic si s-a preferat si aici organizarea de spatii de depozitare la fel ca si in baia matrimoniala.