Servicii de amenajari interioare

Constructii si amenajari interioare 

De ce sa te stresezi cand ai de construit sau de amenajat casa? De ce sa cari materiale cu masina ta, de ce sa verifici mesterii daca isi fac treaba asa cum ati stabilit, de ce sa iti bati capul unde sa arunci molozul?

Nu ar fi mai usor: 
  • sa lucrezi cu o firma care sa iti poata asigura toata amenajarea la cheie, de la idee pana la decoruri.
  • sa ai termenele de finalizare stabilite.
  • sa nu trebuiasca sa explici fiecarui muncitor ce are de facut si sa nu fii sigur daca te-a inteles sau nu.
  • sa nu trebuiasca sa cari tu materialele.
  • ca toate tarifele sa fie calculate in functie de metrajul executat si nu in functie de starea de spririt a mesterulului.
  • pentru ca la final nu trebuie decat sa vii cu valizele si sa te muti, totul este gata.

De ce sa nu fie totul mai usor? Apeleaza la specialistii nostri, avem angajati in toate domeniile adiacente amenajarilor interioare astfel incat sa acoperim o gama cat mai larga de manopere si finisaje, pentru ca tu sa fii sigur suta la suta ca iti putem amenaja locuinta la cheie. 

Feedback pe internet pentru persoanele ocupate

Cand ti se amenajeaza locuinta iti doresti sa stii tot timpul ceea ce se intampla, sa fii la curent cu evolutia lucrarilor dar nu ai timp sau chef sa vii zilnic pe santier. Praf, galagie, stres, deranj. De ce sa faci asta, de ce sa devi un adevarat diriginte de santier si sa iti pierzi zilnic timpul si nervii pazind si sfatuindu-te cu muncitorii. Cu siguranta ai alte treburi mult mai importante incat sa nu fie necesar sa faci asta. De asta ne ocupam noi. Muncitorii nostri au un sef de echipa care ii verifica zilnic, si care urmareste ca lucrarea ta sa fie conforma cu proiectul. Acestora li se livreaza materiale in functie de evolutia amenajarilor, iar molozul de asemenea este preluat pentru a nu incurca santierul. 

Daca totusi esti preocupat cu modul in care arata lucrarea ta, acum poti primi zilnic update cu situatia lucrarilor tale pe email, poti primi poze si discuta live cu unul dintre specialistii nostri pe Yahoo messenger despre lucrarea ta. Nu este necesar sa pierzi vremea pe santier sau sa te chinui sa te intelegi cu "mesterii" sau sa incerci sa-i "imbunezi cu o bere"... 

Poti fi in strainatate pe perioada amenajarilor si totusi sa verifici detaliile lucrarilor tale. "Azi s-a montat parchetul, pentru maine este planificata aducerea usilor". Poti primi imaginile pe e-mail sau Yahoo Messenger si poti sa intrebi orice nelamurire ai, online. 

In ce consta executia amenajarilor interioare?

Ne ocupam de constructii si amenajari interioare complete. Specializarea noastra sunt lucrarile de la proiect 3D pana la executia in detaliu a amenajarilor, montajul mobilei si a decoratiunilor, pe scurt amenajari all inclusive.

Avem echipe specializate in cele mai diverse domenii de la constructii pana la finisaje interioare. Executam constructii si amenajari interioare la cheie: 

Preturi finisaje

Toate preturile sunt calculate per metru patrat pentru fiecare lucrare in parte. Pentru a obtine o cotatie estimativa de pret pentru amenajarile interioare ale casei tale este suficient sa trimiti un plan cotat (poti trimite planul cadastral pe care l-ai primit la achizitionarea casei sau poti face tu o schita de mana in care sa notezi lungimea si latimea fiecarei camere si sa schitezi ferestrele si usile). Ataseaza si o lista cu lucrarile pe care le doresti in noua ta locuinta.

De exemplu: se decoperteaza linoleumul, se gleduieste si se zugraveste toata casa, se izoleaza balconul etc. Daca poti face si 2-3 poze ale spatiului, acestea ne-ar fi utile pentru a stabili situatia actuala a locatiei si pentru a sugera eventual anumite lucrari (decopertare, izolatie, consolidare etc.)

Trimite acum informatiile pentru obtinerea unei oferte de executie de amenajari interioare

De indata ce primim solicitarea ta incepem sa calculam un deviz pentru fiecare finisaj in parte. In cateva zile iti trimitem un email cu un deviz detaliat. Daca esti multumit de calculatia noastra de preturi urmeaza sa ne intalnim, sa stabilim fiecare detaliu al amenajarilor tale.
Vom semna contractul si vom stabili termenele limita pentru executie, transele de plata, furnizorii de la care doresti sa se achizitioneze anumite materiale si multe alte importante detalii tehnice. 
De indata ce ai pus la punct toate detaliile, nu mai este necesar sa te implici sau sa vizitezi lucrarea decat daca iti doresti acest lucru. Amenajarile vor fi executate la cheie, fara sa ai batai de cap suplimentare. 
Preturile de executie din deviz vor fi calculate in functie de dimensiunea suprafetelor si de dificultatea montajului. De exemplu, montajele la inaltime ce necesita insalare schela de lucru vor avea alt pret decat cele simple. Montajele in spatii mici vor fi mai scumpe decat cele in spatii largi. Montajele cu modele sau combinatii de culori si finisaje diferite vor fi mai scumpe decat cele uniforme. 

Pentru clientii care opteaza pentru a face si alte lucrari in afara amenajarii propriu-zise impreuna cu firme ale grupului nostru, se pot calcula discounturi de pana la 10% din valoarea manoperei.

Preturi materiale

In devizul tau vor fi incluse si toate materialele de constructii care sunt necesare pentru finalizarea lucrarilor de amenajari interioare. 

Nu este nevoie sa te deranjezi sau sa ii cari mesterului cu masina personala materialele ca pana acum. Daca am stabilit conform devizului ca acestea cad in sarcina noastra, ele vor fi achizitionate, transportate si manipulate de noi, fara sa te mai stresam pe tine.

Pentru obiectele finite cum ar fi: gresia, faianta, corpurile de iluminat, parchet, usi, obiecte sanitare si altele poti fie sa stabilesti de la inceput ce si de la care furnizor se vor achizitiona, fie sa le achizitionezi personal si sa fie scazute de pe deviz.