Design interior 02: Gusturile se discuta

By on 10-27-2008 in TUTORIALE: CURSURI DE DESIGN INTERIOR

Gusturile nu coincind in 90% dintre cupluri

In principiu fiecare dintre noi are preferinta pentru un stil sau culoare.Daca iei o revista de design interior poti sa alegi amenajarea care iti place cel mai mult. Roaga-l pe sotul tau sa isi aleaga si elcea mai frumoasa amenajare. De cele mai multe ori preferintele nu coincid.Atunci cum sa amenajezi o locuinta pentru doua persoane diferite, cu gusturi si preferinte diferite? Se poate gasi un echilibru intr-o amenajare, la fel cum reusesti sa gasesti echilibrul si intr-o relatie.

Cum poti impaca preferintele tale personale cu ceea ce isi doreste celalalt? Daca vrei sa fii decorator de interior, acesta este un prim lucru la care trebuie sa meditezi.

Ceva ce tie nu iti place poate fi foarte potrivit pentru un anumit ambient, iar ceva ce iti place foarte mult poate sa iti fie potrivit numai tie.

Trebuie sa invatati sa decorati un spatiu astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu stilul de viata si cu dorintele proprietarului acestuia. Vom incerca practic sa trecem peste gusturile noastre proprii si sa descoperim ce arata bine obiectiv si ce anume se potriveste celorlalti. Vom cauta sa ne punem in pielea altora.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>