Camera secreta. Amenajari pentru catei

By on 11-17-2008 in CAMERA SECRETA

“Camera secreta” este sufletul casei tale. Este spatiul pe care il amenajezi asa cum vrei tu, in functie de pasiunile si hobbyurile tale. Aici te poti izola de lume sau poti sa iti inviti prietenii la petrecere. Aici poti fi tu insuti, fara jena sau inhibitii.

Se stie ca multi multi milionari excentrici au cate un animalut dragut pentru care fac o pasiune si caruia ii lasa averea. Publicul este socat iar parerile sunt impartite: majoritatea este oripilata cum un motan mosteneste o vila de milioane de dolari cand sunt atatia oameni ce traiesc la limita mizeriei. Altii, mari iubitori de animale, ii inteleg perfect: ar da orice pentru puiutul lor care ii iubeste neconditionat, care le insenineaza zilele.

Multi clienti au o relatie speciala cu animalele lor de companie iar eu le propun ca in amenajare sa tinem cont si de preferintele acestora.

La ce trebuie sa te gandesti? In primul rand unde ii place sa stea in timpul zilei si unde doarme noaptea? Are un fotoliu special? Doarme cu tine in pat? Are un loc al lui la usa dormitorului? Creaza-i un coltisor al lui si invata-l sa-l foloseasca. Unii opteaza chiar pentru un pat ca al lor in miniatura sau chiar pentru o casuta.

Cum se joaca? Iti strica lucrurile personale sau are anumite jucarii cu care se distreaza? Restrictioneaza-i accesul la obiectele pe care obisnuieste sa le strice. Pantofii de exemplu, nu ii lasa la intamplare ci creaza suficiente dulapuri tip pantofar pentru a nu mai fi la indemana lui Bubico. Ofera-i in schimb jucarele pentru dimensiunea si personalitatea lui. Piuitoare, zornaitoare, cu diferite gusturi sau de ros.

Unde mananca? Cu tine in bucatarie sau are un loc al lui? Daca lipsesti mult de acasa poti cumpara un dispensor de mancare care sa il hraneasca la ora fixa.

Cum stam cu toaleta? Amenajeaza-i o usita rabatabila la intrare sa poata iesi in curte daca este necesar.

Il piepteni? Il tii in brate la televizor? Il imbraci? Unii au un spatiu special dedicat garderobei micutului. Sepcute, rochite, palariute, matase, cristale, haine asortate cu tinuta stapanului.

Am si eu un cocker dar cred ca pentru a intelege ce inseamna iubirea pentru un animal, trebuie sa vezi un doberman urias cum se aseaza delicat pe un patut din catifea cu perne asortate, la capatul patului stapanului.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 9 = 63

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>