Camera secreta! Intro

By on 11-17-2008 in CAMERA SECRETA

Fiecare client are ceva personal, ceva special, numai al lui. Totusi nu toti dau curs tentatiei de a introduce acest lucru in designul interior al locuintei. Uneori am primit cereri dintre cele mai deosebite de la clienti. Unii si-au urmat un hobby sau o preocupare care a pornit chiar din copilarie. E grozav sa poti sa iti realizezi visul: in sfarsit ai o camera cu trenulete, cu indieni, cu ursuleti de plus sau o pista de bowling.

Fii excentric, este casa ta, acum te poti exprima asa cum vrei tu! Pastreaza “camera secreta” pentru tine si acolo da-ti frau liber imaginatiei. Amenajeaz-o special pentru tine. De ce sa ai doua dormitoare de oaspeti? Sau in mansarda ce vrei sa faci? Sau la subsol?

Poate lucrezi mult, esti consultant, doctor, avocat sau contabil. Ai o tinuta, trebuie sa te prezinti cumva in fata colegilor sau partenerilor de afaceri. Dar acasa poti fi tu insuti: star rock, hippioata, pictor sau balerina.

Ca designer iti spun ca aceasta camera secreta este sufletul casei tale. Poate ca nu vor intra prea multe persoane aici, pentru ca nu prea multi te cunosc si te accepta asa cum esti. Aici esti asa cum vrei tu.

Nu te lasa deceptionat de partener sau partenera. Sotia iti va spune: “hai draga, ca nu mai ai trei ani sa te joci!” Sau am auzit de la sot: “Lasa, mai bine gatesti, nu ai tu timp de pictat”. Asta este camera ta secreta si ai sa o faci asa cum vrei tu.

Aici iti voi prezenta cateva dintre dorintele mai speciale ale clientilor mei, poate te vor inspira si pe tine.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 2 = 16

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>