Camera secreta: Sporturi si fittness

By on 11-22-2008 in CAMERA SECRETA

“Camera secreta” este sufletul casei tale. Este spatiul pe care il amenajezi asa cum vrei tu, in functie de pasiunile si hobbyurile tale. Aici te poti izola de lume sau poti sa iti inviti prietenii la petrecere. Aici poti fi tu insuti, fara jena sau inhibitii.

Pentru pasionatii de fitness, o sala personala de antrenament este cea mai grozava solutie. Te pastrezi in forma, poate chiar slabesti.

Genul acesta de incapere necesita mult spatiu, pentru a incapea cat mai multe aparate. Acestea trebuie alese pentru a activa categorii de muschi diferite astfel incat sa nu uiti nici o grupa de muschi.

Aceasta camera trebuie sa aiba o pardoseala solida si de asemenea sa fie bine izolata. Pentru pereti aleg in general un finisaj rezistent sau unul structurat (adica culoarea sa nu fie uniforma, pentru a fi mai usor de intretinut). Nu uita de sistemele audio-video care trebuie sa iti distraga atentia in timp ce te antrenezi. Oglinzi, spalier, saltele. Poate chiar un sac de box? Un client a venit cu o propunere mai speciala: perete cu prize pentru catarari!

Nu uita ca aceasta camera trebuie sa iti ofere discretia de care ai nevoie pentru antrenament, deci monteaza niste rulouri sau draperii groase ca sa ai intimitate si sa nu se holbeze vecinii cu binoclul la tine. Pe de alta parte, acest spatiu trebuie sa fie usor de aerisit. Nu uita de ventilatie si de aer conditionat.

In plus, ideal ar fi sa ai aici si o toaleta cu un dus pentru a fi perfect fresh cand iesi de la antrenament. Daca tot ai facut o camera de baie, de ce sa nu faci si un jacuzzi? Sau o sauna? Imbina sportul cu relaxarea. Important este sa te simti bine, nu sa cumperi niste aparate si sa nu fii motivat sa vii aici.

Ai trofee si diplome de la diverse competitii la care ai participat? Aici e locul sa le pui in valoare! Chiar daca nu ai, nu vad de ce nu ti-ai putea face cateva la comanda cu numele tau. La fel si niste coperti de reviste cu chipul tau. Joaca-te si fii nonconformist.

Transforma sala de sport intr-o distractie de grup: monteaza darts, pinball, sau masa de fussball.

Pentru clientii care au mai mult spatiu propun chiar o pista de bowling. Intr-o mansarda generoasa poate incapea si o masa de ping pong sau de biliard.

Ce zici de un minigolf? :)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>