Designer la plimbare: Byron

By on 11-26-2008 in UN DESIGNER LA PLIMBARE

Am descoperit Byron pentru prima data in cursul acestui an cand s-au tinut o serie de concerte in favoarea unei manifestari ecologiste in Bucuresti, “Copacul Verde”. Uite o trupa care canta versuri inteligente in engleza intr-o tara acaparata 90% de manele!

Am vazut ca se pregateste un concert unplugged pentru promovarea noului album la Palatul Copiilor, in colaborare cu Mtv si ne-am hotarat samegem.In afara de faptul ca am asteptat sa inceapa de ne-a venit rau, vreo 50 minute, totul a fost super. Muzica buna, atmosfera placuta… Solo-ul bateristului ciufulit si rebel a ridicat sala in picioare. Claparul ( care e preferatul meu) a cantat una dintre piese pe un xilofon de jucarie! Vocalistul este sufletul formatiei, prin stilul de a canta si timbrul inconfundabil da identitate trupei. Nu mai zic de basist si chitarist. Au cantat pe langa piesele vechi si cateva proaspete care au incins atmosfera.

La acest concert, Byron au cantat avand ca invitati speciali pe Paula Selling si pe Alexandru Andries. Totul a sunat foarte bine. Paula Selling ne-a lasat cu gura cascata cu tinuta sexy abordata si cu silueta perfecta. O “little black dress” voluptoasa, tocmai potrivita sa ii puna in valoare picioarele si bustul.

Alexandru Andries, haios,ne-a tradus si a cantat in stilul lui foarte personal una dintre piesele trupei.

Mai multe detalii despre noul album unplugged si despre turneul de lansare al acestuia cititi de pe situl trupei: http://www.byronmusic.ro/

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>