Camera secreta: Minicinematograful

By on 12-08-2008 in CAMERA SECRETA

“Camera secreta” este sufletul casei tale. Este spatiul pe care il amenajezi asa cum vrei tu, in functie de pasiunile si hobbyurile tale. Aici te poti izola de lume sau poti sa iti inviti prietenii la petrecere. Aici poti fi tu insuti, fara jena sau inhibitii.

Imi plac filmele la nebunie si consider ca, cel putin pe unele, daca nu le vezi la cinematograf mai bine nu le vezi de loc. Totusi in ultimii 2-3 ani s-a schimbat calitatea sistemelor audio video. Deja este normal sa ai o sala de vizionari chiar la tine acasa cu surround si high definition. Chiar daca majoritatea folosesc livingul pentru asta, unii il lasa pe acesta pentru vizionarile programelor TV si pregatesc o camera intima, personala, pentru vizionarile pentru connaisseur-i.

Ridica-ti pasiunea la gradul de arta si monteaza niste fotolii profesionale sau macar unele cu recliner pe nivele diferite de inaltime. Masina de popcorn, inghetata si fondue. Nu zic acum ca neaparat sa iti iei un sistem Bang and Olufsen, dar ia-ti ceva de calitate. Poti opta pentru un LCD sau plasma de mari dimensiuni sau de un proiector cu ecran suspendat retractabil.

Izoleaza bine sa nu trezesti vecinii. Iti trebuie si jaluzele cu ecran total (eventual montezi si rulouri exterioare). Pentru o senzatie “fin de siecle” poate faci o amenajare retro, cu lemn, tapiterie rosie, candelabre cu cristale swarovski si tapet de matase.

Daca mai vii odata si imi spui ca ai vazut “Batman” pe ecranul calculatorului, nu mai vorbesc cu tine!

2 Comments

  1. tare asta cu camera secreta! misto ideea, visez si eu la camera secreta dar deocamdata am o garsoniera, si e buna si aia!!!

  2. Poti oricand sa iti amenajezi macar un coltisor din camera ta, care sa contina ceva personal, ceva legat de ce iti place sa faci, de hobbiurile tale. Nu conteaza cat de mare e spatiul ci cat de bine te face sa te simti.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>