Amenajari nonconformiste pentru spatii birouri

By on 4-16-2010 in DESIGN SI AMENAJARI

Stai la serviciu la biroul tau, in fata calculatorului, mobila e veche si scartaie, scaunul s-a tocit pe unde a atins peretele, spatiul e mic si inghesuit… Cum ar fi sa lucrezi intr-un spatiu care aduce mai mult a parc de distractii decat a birou?

Majoritatea firmelor din Romania daca isi amenajeaza spatiile de birouri, acorda atentie exclusiva receptiei si spatiului de primire clienti. Poate si pentru biroul sefului, daca sunt suficiente resurse financiare. Insa pentru angajati un birou oarecare cumparat de la Ikea sau Mobexpert si un spatiu langa iesire pentru fumat, sunt amenajari suficiente.

In strainatate multe firme, mai ales cele cu domeniu de activitate creativ (publicitate, marketing, mass media, it), incearca sa ofere angajatilor un spatiu de lucru care sa ii faca sa se simta destinsi, relaxati, ca acasa.

Mai mult decat acasa reuseste sa faca Google care isi amenajeaza sediul ca in locurile unde te duci in timpul liber. Banala cantina este un adevarat restaurant cu bar elegant, zonele de birouri sunt colorate si amuzante, iar un tobogan face legatura intre etaje.

Forme si culori traznite, elemente interactive, igloo, telecabine sau camera de sedinte pe o barca.

Amenajarile tematice sunt foarte jucause si de fac sa interactionezi altfel cu cei din jur. Atmosfera optimista de la zona de lucru te face sa te simti in largul tau, fara stress, fara constrangeri. Te ajuta sa fii mai creativ si mai relaxat. Si te ajuta sa vii la serviciu cu placere.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 8 = 24

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>