Designer – un stil de viata

Designer de interior – o profesie pe care o faci cu placere

Munca de designer este viata mea, nu exista un program pentru asta. Daca intru intr-un magazin, intotdeauna sunt atenta la ceea ce s-ar potrivi unui anumit client, unui spatiu pe care il am in lucru. Daca un client ma suna cu o urgenta, nu conteaza programul.

In fiecare an ne propunem sa venim cu servicii cat mai complete legate de amenajari. In principiu tindem catre a fi one-stop-shop, adica sa oferim servicii complete, de la concept pana la cheie. Pentru anul acesta ne-am largit activitatea oferind si proiectare de arhitectura si executia constructiilor propriu zise, pe langa proiectele de design interior si de decorare. Am finalizat in anul trecut proiecte de casa care au fost foarte apreciate.

inceput deja proiecte de arhitectura cu clienti mai vechi, care au fost foarte incantati de a face impreuna o lucrare completa cu un concept unitar.

Firma – o familie

Pentru noi este extraordinar ca ne simtim la serviciu ca acasa. Suntem tineri, radem, glumim, si lucrarile merg mult mai bine cand atmosfera este relaxata. Organizam seri de vizionari filme si de joaca pe calculator impreuna.

Am lucrat cu mult timp in urma la o firma foarte buna de consultanta in management. Totul erea foarte serios, organizat si standardizat. Pana si culorile in care ai voie sa te imbraci !!

M-am hotarat atunci ca eu voi face exact invers la mine la birou. Ma bucur ca cei alaturi de care lucrez se simt bine si nu sunt ingraditi cu nimic si se pot exprima creativ din orice punct de vedere

Creatie si joaca

Cea mai mare satisfactie este faptul ca ajungi sa iti vezi ideile puse in practica. E nemaipomenit sa spui: nu-i asa ca iti place? Noi am creat spatiul acesta!

Citesc, ascult muzica, ma uit la filme. Ca toate lucrurile pe care le fac, imi place sa ma implic si sa o fac cu pasiune. Nu ma uit la un film ci la 2-3-5 filme la rand. Le comentez, le compar, le dau note etc.

Ma joc pe calculator jocuri de strategie in timp real, adventure, RPG-uri, si altele. Joc jocuri educative cu cei doi copii ai mei: Mara (2 ani) si David (5 ani). Ii amuza foarte tare sa ne jucam si “de-a serviciul” pentru ca le place sa deseneze si sa picteze. Copiii sunt cea mai mare bucurie a mea, indiferent cat de ocupati am fi, ne facem timp sa petrecem impreuna. Mergem impreuna in parcuri, muzee,

Pentru ca jobul meu implica o cunoastere a tendintelor si a tot ceea ce este actual si la moda, imi place sa fiu in pas cu noutatile. Citesc, ma informez. Ma intereseaza foarte multe lucruri si citesc de la reviste de specialitate, de design interior pana la cotidiene de afaceri sau reviste pentru femei si chiar si specifice pentru barbati. Orice detaliu poate fi interesant, poti gasi informatii care sa iti dea idei pe care sa le adaptezi la stilul de viata al unui client anume, gasesti idei, gadgeturi etc.

Daca va place sa creati si sa va distrati si sa nu simtiti nici o clipa ca lucrati, atunci meseria de designer este cea mai potrivita pentru voi. Chiar daca nu vrei sa faci o meserie din asta, fa-o un stil de viata!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + = 17

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>