Cariere in design interior

Arhitecti & Designeri de interior la Art Deco Zone

Desi nu facem permanent angajari, totusi suntem deschisi pentru recrutarea unor noi colegi talentati si motivati in echipa. 
Daca esti o persoana creativa si pasionata de design interior, bine organizata si buna cunoscatoare a programelor Autocad si 3D Studio Max, atunci poate esti chiar unul dintre viitorii nostri colegi. 
Cand avem sesiuni de angajari cautam designeri de interior, arhitecti, pictori pentru a se alatura echipei noastre. Totusi uneori gasim persoane cu adevarat talentate din punct de vedere estetic, care totusi nu au nici o diploma in vreunul dintre domeniile de mai sus. Pentru noi nu conteaza faptul ca esti absolventul unei anume facultati sau ca ai vreo anume diploma de absolvire. Conteaza talentul tau, creativitatea si posibilitatea de a le transpune estetic si functional in imagini 3D si planuri explicite si practice pentru amenajare. 
Daca vrei sa afli mai multe despre cum se lucreaza la noi, citeste in continuare.

Arhitectii de la Art Deco Zone

Aici este locul unde nu vei fi angajat decat pe baza talentului si abilitatilor tale. Nu exista nepotism sau « pile ». Ai ocazia sa arati ce stii, sa te faci remarcat, fara sa conteze ce varsta ai.

Proiectele la care lucram sunt foarte diversificate, de la Proiecte de arhitectura pana la Proiecte de design interior si exterior. Spatii rezidentiale, birouri, restaurante, baruri, magazine – nu ne plictisim niciodata.

Se lucreaza in AutoCAD si in 3D Studio Max. Se randeaza cu VRay.


  

Designerii de interior la Art Deco Zone

Art Deco Zone este atelierul de creatie in care sa te regasesti cel mai bine profesional si emotional. Te vei simti implinit atunci cand poti crea amenajari din cele mai diverse domenii, de la case pana la restaurante si hoteluri. Ideile tale vor prinde contur atat pe calculator, dar, mai mult decat atat, le vei vedea practic puse in opera. Vei fi incantat sa auzi direct din gura clientului tau aprecierile si parerile legate de creatiile tale. 

Ai ocazia sa faci propuneri originale de decorare a spatiilor interioare. Sa vii cu idei, achizitii de mobilier, pictura, grafica etc.
Creatie in cele mai diverse domenii, pornind de la brosuri, flyere, sigle, situri dar si manufacturare de produse si decoratiuni.
Atunci cand iti place ce faci, nu muncesti nici o ora in viata ta. Ne place sa credem ca aceasta e marea calitate a job-ului nostru. Atmosfera de la birou aminteste mai degraba de intalnirile ce le ai cu prietenii in weekend decat de stressul si nervii pe care i-ai consumat pana acum la fostul loc de munca.
Totusi, ca sa ajungi sa faci parte din "familia" Art Deco Zone trebuie sa fii cu adevarat special, o combinatie de talent, ingeniozitate si spirit practic. Si poate trebuie si putin noroc ... 

Programul de lucru Art Deco Zone

Programul este de luni pana vineri de la 8:00 la 17:00.
Desi ne place ceea ce facem si este o bucurie sa pertecem timp impreuna, nu suntem workaholici. Stam peste program doar daca este ceva foarte urgent, un dead-line sau daca un client nu poate veni la alta ora. In principiu ar trebui ca in timpul programului sa poti lejer sa faci fata proiectelor ce le ai de facut si intalnirilor cu clientii. 

Experienta este necesara?

Desi experienta in domeniu pentru a te angaja la noi este necesara, totusi nu inseamna ca aceasta experienta sau portofoliu de lucrari pe care le ai la activ nu pot fi in afara job-urilor pe care le-ai avut anterior. 

Pe scurt, daca ai un portofoliu beton si e chiar lucrat de tine (ceea ce se va vedea in 2 zile de lucru), nu conteaza ca ai lucrat ca vanzator la Cora pana acum. Daca esti exceptional nu iti trebuie neaparat un job anterior care sa confirme asta.

Nimeni nu s-a nascut invatat si nimeni nu e atotstiutor. Daca sunt lucruri pe care inca nu le stii, vrei un sfat sau nu esti sigur cum se pot pune in practica, colegii te vor ajuta sa te adaptezi, sa te integrezi. Nu e nici o rusine daca nu stii sa faci ceva, oricand poti intreba si vei vedea cum colegii iti sar in ajutor.

La noi nu vei sta la un birou inchis sa executi proiectele si sa pui in practica ideile sefului. Aici iti respectam ideile si creativitatea. Esti incurajat sa propui, sa creezi, sa inventezi. Vei vorbi direct cu clientul pentru care lucrezi si vei avea ocazia sa ii prezinti ideile tale. Vei avea satisfactia sa fii apreciat pentru ele si sa le vezi puse in practica. De cele mai multe ori proiectele sunt si executate de catre firma noastra, astfel incat poti sa te implici, sa vezi cum se deruleaza un santier, care sunt problemele care se ivesc si sa participi direct la rezolvarea lor.

Proiectele create de noi sunt apreciate de multe reviste de specialitate si de emisiuni tv. Alaturi de noi ai posibilitatea sa scrii despre subiectele care te intereseaza in domeniul arhitecturii si al amenajarilor si sa iti vezi lucrarea admirata de publicul larg.

Apreciem interesul tau in domenii variate si dorinta ta de a te implica si de a crea. Ne place sa desenam si sa pictam. Pregatim un atelier de creatie si manufactura unde sa putem experimenta si crea mic mobilier si decoratiuni.

Standarde pentru designeri

La noi nu exista obligativitatea de a vorbi, de a te imbraca sau de a actiona intr-un anume fel. Nu exista un dress – code. Poti sa te imbraci, sa te coafezi si sa te comporti cum te simti tu bine, atat timp cat nu ii deranjezi pe ceilalti din jur. Aici nu te judeca nimeni diferit daca ai parul rosu sau cercel in nas.
De asemenea nu exista diferentieri pe criterii de religie, sex, etnie, preferinte muzicale sau de alta natura.

Distractia alaturi de colegi

Ne place sa petrecem timp impreuna si sa nu ne simtim niciodata « la serviciu ». Organizam petreceri si gratare impreuna. Ajungem sa ne cunoastem mai bine si cu cei din celelate echipe, cei care pun in practica proiectele noastre, echipa de constructori si de creatori de mobilier la comanda. Astfel barierele se rup, si data viitoare cand ai de creat un corp de mobilier mai special, nu mai eziti in a da un telefon la fabrica sa te consulti cu un coleg despre cum poate fi pus in practica.
Jocurile pe consola sunt mult mai tari jucate impreuna. Vedem filme impreuna si iesim la cinematograf de cate ori avem ocazia.
Pentru baieti – se organizeaza vinerea de fotbal iar fetele pot merge la shopping. Masaj, cosmetica, solar si multe altele – vei descoperi mai multe cand devii « de-al casei ». Ce ai zice de un campionat de fussball ?

Intra in echipa!

Asteptam sa te cunoastem!
Trimite un CV aici si cateva cuvinte despre tine!