Decoratiuni personalizate: pictura, autocolant, lemn

Amenajarile interioare complete create de noi contin cele mai diverse decoratiuni personalizate, de la pictura pe pereti pentru camera copilului pana la decorarea mobilierului sau a oglinzilor cu printuri, autocolante, decoratiuni din piele, catifea sau tapet, decoratiuni volumetrice din polistiren si multe altele. 

Aceste produse sunt create unicat, in spiritul proiectului de design 3D, sunt imaginate speciale pe stilul clientului si incercam sa le realizam cat mai deosebit cu putinta, fiind manufacturate special de designerii nostri pentru clienti. In acest mod clientul are siguranta deplina ca amenajarea interioara a locuintei sale poarta amprenta sa personala pana in cel mai mic detaliu. Decoratiunile interioare sunt detaliul final care definesc un spatiu si il anima, deci nu sunt de neglijat. 

Pe langa tapet, care este foarte utilizat, fiind una dintre cele mai eficiente metode a da forma si culoare unei incaperi, fototapetul sau autocolantele sunt alegeri la fel de bune pentru a personaliza un spatiu. De toate aceste aspecte ne ocupam fara ca tu sa iti faci vreo griija!