Demolari si decopertari

Demolari pereti interiori

Demolarile de pereti interiori sunt foarte utile pentru recompartimentarea spatiului, in special in apartamentele mici. Chiar daca in urma demolarilor spatiul este mai elegant totusi acestea se fac doar in urma unui proiect de structura si aprobarii de catre Primarie.  

Decopertari pereti

Cand iti cumperi un apartament mai vechi si vrei sa il reamenajezi, atunci trebuie sa schimbi totul. Trebuie decopertate gresia si faianta, scos linoleumul, curatat gledul vechi de pe pereti. Pentru a putea face noile amenajari, primul pas sunt decopertarile. Bineinteles, in cadrul amenajarilor complete, ne ocupam si de asta.

Ce facem cu molozul?

Tot molozul provenit din demolari si decopertari si in general din cadrul amenajarior interioare este adunat in saci pe parcursul zilei de lucru. In functie de numarul de saci, acestia sunt dusi zilnic sau la interval de cateva zile la groapa de gunoi de catre o firma autorizata de tip Rebu sau Remat.

In cazul in care lucrarea este mare si cantitatile de moloz sunt foarte voluminoase societatea de salubritate furnizeaza un container special pentru prelevarea molozului. Acesta este amplasat in spatiul clientului (curte) sau pe spatiul public daca nu exista alte variante. 

Debarasarea de moloz cade in sarcina noastra in cazul executiei complete a constructiilor sau a amenajarilor interioare. Noi o asiguram prin contract cu firme autorizate si competente in domeniu, astfel incat clientii sa nu aiba nici un  stress.