Suplimentul Util, Romania Libera, vineri 27 aprilie 2012

  

Designeri de interior la Expo Casa Mea

Vizitatorii EXPO CASA MEA beneficiaza de un bogat program de evenimente conexe, desfasurate in timpul targului, putand participa la seminarii, workshopuri, lansari si prezentari de produse.
Doua zone sunt special amenajate, pentru indrumare si consiliere in construirea si dezvoltarea unui proiect de casa sau de amenajare/ reamenajare. 
Echipa „Consiliere Specialist“ este formata din 4 arhitecti si 5 designeri ce vor fi la dispozitia publicului pe intreaga perioada a expozitiei, oferind cosiliere gratuita celor interesati. In plus, pe 5 si 6 mai, adica sambata si duminica, deja consacratele workshopuri sustinute de revistele „Caminul”, “Domus”, “Planul Casei Mele” si “Casa Mea” se vor desfasura in sala de conferinte Expo Casa Mea. 

Seminarii sustinute de designeri

Consiliere Specialist – Arhitecti: arh. Gabriel Georgescu – workshop “Implicarea beneficiarului in procesul de proiectare”; arh. Anca Iorgoveanu; arh. Alexandra Antohi – workshop “Aspectul exterior al locuintei si transformarea sa in ziua de astazi”; arh. Daniela Ecobici. Consiliere Specialist – Designeri: Irina Constantin – workshop “Amenajari inteligente pentru camere de copii”; Cristina Darie Chirila – workshop “Amenajarea spatiilor mici – functionalitate si estetic”; Eugen Buta – workshop “Traditionalul in amenajarea contemporana”; Simona Bonea, Amalia Predescu.
Inregistrarea la seminarii se poate face la locatie in intervalul 3-6 mai. Pentru informatii suplimentare privind organizarea, sau participarea la astfel de evenimente, puteti apela adresa de e-mail: expo@medienholding.ro
 
Targul Expo Casa Mea are loc la Romaero Baneasa in perioada 03-06 mai 2012. 

Suplimentul Util, Romania Libera, vineri 27 aprilie 2012