Casa Alba Iulia

  

Amenajari complete vila

Clientii nostri, proaspat casatoriti isi doreau un decor romantic pentru locuinta pe care tocmai si-au construit-o. Cum se intampla adesea, proiectul de arhitectura al casei era unul neutru, in care nu se tinea cont de felul in care aceasta locuinta avea sa fie folosita concret.

Livingul si bucataria erau minuscule si amplasate sub forma de Z, ne comunicand spatial si functional cu eficienta.

Spatiul a fost recompartimentat de la zero pentru a reconfigura pozitia si dimensiunea camerelor, in functie de nevoile acestui cuplu. Am aflat ca se intalnesc adesea cu prietenii si ca le place sa danseze, astfel am oferit mai multa amploare livingului, pe care l-am separat de bucatarie doar printr-un bar.

Incetul cu incetul am ajuns sa ii cunoastem din ce in ce mai bine pe tinerii proprietari, pentru ca in final sa devenim buni prieteni. Am descoperit ce li s-ar potrivi mai bine, ce culori si ce stil de amenajare. Combinatia de culori in zona de zi este vesela si tinereasca: verde, crem si oranj.

In schimb in zona de noapte aceasta vireaza spre mov, lila, argintiu cu o tusa discreta de verde, pentru o nota mai senzuala.

Amenajari la cheie

Dupa cum se vede din imagini, acest proiect a fost pus in practica de catre echipele noastre in cel mai mic detaliu. Designerii de la Art Deco Zone au proiectat conceptul 3D, apoi amenajarile interioare complete au fost executate de colegii nostri de la Knox Design.

Apoi a venit randul mobilierului creat la comanda sa fie executat si montat de catre echipa noastra de la Artifact. Tablouri, decoratiuni, accesorii, toate au fost puse in practica de catre noi astfel incat toate sa corespunda amenajarii din proiect.

Proiectele la cheie sunt specialitatea noastra, deci daca iti doresti o casa amenajata, mobilata si decorata in cel mai mic detaliu pe gustul tau, cu finisaje de calitate, grabeste-te sa ne vizitezi sa discutam despre proiectul tau!

Date generale amenajare

Tip lucrare: Proiectare design interior si amenajari interioare complete casa

Suprafata: 140 mp

Zona: Bucuresti, Alba Iulia

Tipul spatiului: Casa cu 3 camere

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, birou, bucatarie deschisa, o baie

Culori: verde, beige, oranj, mov