Casa Buzau

  

Design la distanta

Aceasta familie cu doi copii ne-a contactat dupa ce ne-a rasfoit portofloliul de pe internet si a vazut si cateva lucrari realizate de noi, prezentate in revista Domus.

Am discutat intai telefonic apoi le-am facut o vizita la Buzau. Am ajuns sa ne cunoastem, sa aflam hobbyurile si preferintele fiecarui membru al familiei si sa intelegem felul in care isi doreau sa isi reamenajeze casa.

Aceasta tanara familie isi dorea sa reimprospateze atmosfera cu mobilier si decoratiuni noi, reamenajand locuinta in mare parte, insa pastrand compartimentarile si anumite finisaje.

De exemplu, o conditie a fost pastrarea parchetului masiv din living precum si inaltimea si forma scarilor. De asemenea proprietarii detineau si un pian foarte vechi si isi doreau foarte mult integrarea acestuia in amenajare. Fiecare element al amenajarii a fost analizat cu strictete astfel incat la sfarsit totul sa isi gaseasca locul.

Reamenajarea a constat in redecorarea intregii case, alegand culori tineresti si vesele, putin tapet, faianta, gresie si mobila noua.

Dormitoarele copiilor au fost reamenajate in ton cu varsta acestora , trecand de la statutul de “fetite” la “domnisoare”.

De asemenea, o camera nefolosita, la demisol a fost reamenajata drept crama si camera de hobby, aici urmand in specialsolicitarile tatalui.

Rezultatul a fost cel scontat – o casa vesela, placuta prin ambient si foarte primitoare. Chiar daca proiectul este creat in 2008 si imaginile 3D nu mai sunt atat de performate, totusi combinatiile coloristice si ansamblul amenajarii totusi este un exemplu de urmat. 

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiectare design interior casa

Suprafata: 90-100 mp/ nivel

Zona: Buzau

Tipul spatiului: Casa cu 7 camere, Parter, Etaj

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, dormitor oaspeti / birou, camera copil (2), bucatarie, camera hobby, 2 bai, balcon, crama (subsol)

Culori: alb-negru, bejuri, maron, wenge, rosu, grena, violet, verde