Casa Popesti Leordeni

  

Proiecte in toata tara

Adesea suntem abordati de clienti din cele mai indepartate colturi ale tarii pentru proiecte complete. Indiferent de anvergura lucrarii, nu refuzam niciodata. Fiecare noua amenajare este o noua creatie, o noua experienta, pentru ca este perfect modelata pe stilul clientului si pe arhitectura casei acestuia.

In cazul de fata, o familie tanara din Popesti Leordeni, in imediata vecinatate a Bucurestiului abia asteapta sa se mute in casa noua. Ne-au dat noua ocazia sa le propunem o amenajare pentru noua locuinta, astfel incat sa se potriveasca cu stilul lor de viata: activ, modern, elegant, vesel.  

Gama coloristica este derivata din violeturi, cu tonuri mai indraznete pentru living si mai roze in camera fetitei.  Decorul este placut, cu cateva elemente delicate, feminine: simboluri florale, fluturi etc.

Amenajarile interioare din aceasta casa se potrivesc pentru orice familie care isi doreste un camin elegant, confortabil si avantgardist. 

 

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiectare design interior casa

Suprafata: 140 mp

Zona: Bucuresti, Popesti Leordeni

Tipul spatiului: Casa cu 5 camere

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, dormitor copil, dormitor oaspeti, camera hobby, bucatarie deschisa, 2 bai

Culori: alb-negru, violet, lila, roz