Electro6 - Stand Romexpo

  

 

Aceasta este o lucrare deosebit de draga noua pentru ca am avut ocazia de a crea un proiect de design interior pentru acest stand, iar apoi de a-l executa in intregime, in cel mai mic detaliu.

Desi timpul de executie a fost extrem de scurt (5 zile), am reusit sa realizam standul propus, sa achizitionam canapeaua si fotoliile si sa executam mobilierul care a fost facut la comanda, sa decoram standul si sa cream si tinutele pentru hostesse.

S-au lucrat 12-14 ore pe zi dar la final standul s-a detasat de celelalte pe toata durata targului.

Constructia este facuta din PAL, pardoseala din parchet laminat, corpuri de iluminat Massive si Eglo, tapet de la As Creations. Am pictat peretii si am decupat tapetul. Am creat obiecte decorative din prizele si accesoriile pe care le comercializeaza Electro6. 

Din intrerupatoare si prize am decorat abajururi de lampi si aranjamente florale langa canapea. Tabloul electric este pus in valoare de o pictura delicata. Pe masa am pregatit decoratiuni, dar in interiorul mesei sunt organizate grupate coloristic tot felul de mici accesorii electrice, prinderi, suruburi, stative.

Chiar si mobilierul transmite aceiasi idee: simplu, lucios, modern cu tabureti in forma de sfere si suruburi. 

Standul are doua zone: zona de interior, sugerata de mobilierul de living si despartita de zona de atelier / garaj. De asemenea hostessele care te invita in cele doua zone au fost imbracate de noi corespunzator.

Cele din living au o costumatie inspirata din cea a menajerelor, cu rochite alb negru, cu tull si dantele, iar cele din garaj au fost gata de surubarit, in pantaloni scurti, cu sepci si truse de scule. 

Haios si plin de originalitate, standul a fost remarcat de toti participantii la targ, atat clienti potentiali cat si parteneri de afaceri interesati de produsele electrice ale acestora. 

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiect de design interior si amenajari interioare complete, mobilier si decorare pentru stand Romexpo, inclusiv tinutele pentru hostesse create de catre echipa Art Deco Zone & Knox Design Bucuresti

Suprafata: 40 mp

Zona: Bucuresti, Romexpo

Tipul spatiului: Stand de prezentare Romexpo – firma de import accesorii si aparataj electric B’tcino, Geviss, Arditti, Filippini si altele

Compartimentare: Separatie intre obiectele destinate spatiilor rezidentiale si industriale, impartire pe game si pe stiluri

Culori: Argintiu, negru, rosu