Energoconstructia - sala de sedinte

  

Design de birouri pentru o mare firma de constructii

Am amenajat si decorat aceasta sala de sedinte pentru Energoconstructia, una dintre cele mai mari companii de constructii la nivel national. S-a dorit o amenajare cu modificari minime ale aspectului existent, in care sa intervenim mai mult prin lumina, culoare si decoratiuni.

Amenajarile create au vizat modificarea tavanelor false, modificarea instalatiilor electrice existente, transformari ale volumetriei peretilor. Apoi spatiul a fost colorat, alegandu-se culori simple, sobre, potrivite acestei institutii.

S-au ales tonuri de beige, pentru ca este o nuanta serioasa, masculina si am putut sa o asortam usor cu mobilierul cumparat in tonuri de mahon. Culoarea secundara, verdele, este aleasa pentru a crea un contrast puternic cu sigla Energoconstructia, element existent si predefinit.

Dupa ce amenajarile interioare au fost finalizate am achizitionat mobilier: masa de consiliu si fotolii din piele neagra, finisate cu aceiasi esenta de lemn, un mahon elegant.

Am cumparat si montat si un proiector si rulou special vertical cu telecomanda pentru acesta, pentru eventualele prezentari ce vor avea loc in timpul sedintelor din aceasta sala. Am propus si creat o harta metalica a Romaniei cu magneti prin care sa se puncteze orasele in care exista lucrari importante ale companiei.

Ulterior s-au creat tablouri personalizate, ceasuri pictate manual pentru a se asorta estetic si stilistic cu incaperea. Depozitarile pentru pliante si fliere sunt prevazute in lateral, acestea fiind mobilier creat la comanda, special proiectat cu forme neregulate, pentru a sparge putin monotonia si rigurozitatea incaperii.

La final am creat aranjamente florale pentru aceasta incapere, pentru a avea un aer mai prietenos si primitor.

Date generale ale amenajarii

Energoconstructia – sala de sedinte

Tip lucrare: Proiect de design interior si amenajari interioare complete, mobilier si decorare pentru sala sedinte si protocol

Suprafata: 50 mp

Zona: Bucuresti, Dorobanti

Tipul spatiului: Sala de sedinte si protocol Energoconstructia – societate de constructii

Compartimentare: Sala de discutii si sedinte atat pentru stafful propriu cat si pentru discutii cu partenerii de afaceri

Culori: Gri, verde, beige, grena, wenge, piele neagra