Legrand - Stand Romexpo

  

Stand pentru un brand de prestigiu

Firma Legrand vine cu o  puternica imagine standardizata, lasand putine aspecte la voia intamplarii. Practic acest stand este proiectat, proiectul de design interior fiind creat in totalitate pastrandu-se culorile, dimensiunile, posterele si mobilierul predefinite.

Amenajarile interioare au reprodus cu exactitate proiectul. Standul este practic impartit in patru zone: aparatura pentru spatii rezidentiale (stanga), aparatura pentru office sau spatii industriale (dreapta), zona de depozitare (spate) si zona de discutii (centru).

Prin intermediul standului se doreste sa se prezinte gamele noi de produse, varfurile de gama, sa se ia legatura cu utilizatorii finali dar si cu potentialii distribuitori din toata tara pentru a stabili contacte pe tot parcursul anului.

Acest stand este conceput pentru targul Construct Expo de la Romexpo. Standul a fost amenajat conform proiectului, fiind o carte de vizita a firmei Legrand, simplu si elegant, la fel cum este si imaginea acesteia.

Suplimentar, in cadrul targului, pe parcursul celor cinci zile de expozitie am facut si un eveniment, pentru a transmite mesajul ca produsele Legrand sunt mai mult decat niste obiecte, sunt opere de arta, care te inspira la a crea arta.

Colegul nostru, Claus Constantin a pictat prize, intrerupatoare si diverse alte produse electrice specifice Legrand pentru a atrage atentia vizitatorilor asupra calitatii produselor prezentate.

Lucrarile au fost primite cu interes din partea vizitatorilor, atragand public in stand. Pe de alta parte, lucrarile executate au fost inramate si expuse in sediul Legrand Romania.

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiect de design interior si amenajari interioare complete, mobilier si decorare pentru stand Romexpo

Suprafata: 60 mp

Zona: Bucuresti, Romexpo

Tipul spatiului: Stand de prezentare Romexpo – distribuitor exclusiv accesorii si aparataj electric Legrand

Compartimentare: Folosirea integrala a standardelor si a planselor tipizate impuse de firma Legrand, atat din punct de vedere coloristic cat si al compartimentarii

Culori: Alb, negru, rosu