Magazin Elmiplant - produse cosmetice

  

Amenajari cu linii naturale

Cunoscuta marca de produse de infrumusetare Elmiplant si-a deschis primul magazin personal de prezentare intr-un mall din Bucuresti. Magazinul trebuia sa reflecte personalitatea brandului si sa puna in valoare stilul de produse pe care acesta il ofera clientilor sai. 

Linia coloristica si elementele vizuale trebuie sa fie create in concordanta cu imaginea promovata de companie. 

Pentru acest magazin Elmiplant, am propus mai multe variante de amenajare, in stiluri diferite, fiind preferata una dintre amenajarile cu linii fluide, inspirate din petalele si frunzele ce insotesc imaginea fiecarui produs al companiei. Amenajarea aleasa este in nuante de verde crud, plina de feminitate, cu o combinatie de culori pastelate.  

Frunze din mobilier si gips carton

Planurile de executie au fost pregatite pentru aprobarea arhitectilor de la Mall. Inainte de a se deschide City Mall, am avut o perioada de 3 saptamani pentru a  amenaja spatiul. Au fost construite “petalele” din gips carton pe tavan, a fost facut mobilierul la comanda si instalate corpurile de iluminat.

Aceasta idee de amenajare a pornit de la conceptul Elmiplant de a folosi elemente naturale in componenta produselor cosmetice create de ei. Pe de alta parte, o alta sursa de inspiratie a fost sigla “e” cu o frunzulita.

Formele sinuoase au fost create inspirandu-ne din aceasta frunza, iar culorile au fost alese pornid de la diverse tonuri de verde, pana la galben si piersica astfel incat sa aminteasca de tonuri delicate de flori si fructe.

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiectare si amenajare interioara magazin Elmiplant – produse cosmetice

Suprafata: 20 mp

Zona: Bucuresti, City Mall

Tipul spatiului: Magazin de produse cosmetice

Compartimentare: Separatia rafturilor in functie de gamele de produse, zona de discutii si testare a tipurilor de piele, zona receptie

Culori: tonuri de verde si galben, culori naturale