Magazin Motor Jeans

  

Amenajari interioare pentru un brand tineresc

Magazinul Motor Jeans a fost amenajat intr-un spatiu destul de mic chiar in centrul Bucurestiului, in zona Romana, spre coloane. Spatiul este foarte ingust si adanc, atipic pentru a expune cu usurinta standere sau manechine.

Amenajarile interioare s-au desfasurat intr-un timp foarte scurt. In mai putin de doua saptamani spatiul a fost reconfigurat. Inainte aici fusese o cofetarie, insa aceasta a fost recompartimentata, din ea cedand o suprafata de aproximativ 90 mp pentru acest magazin si inca aproximativ 100 mp pentru un cazinou.

Desi nu ni s-au permis interventii spectaculoase nici ca buget, nici ca timp, ne-am orientat spre a pastra imaginea generala pe care magazinele Motor Jeans au promovat-o in Romania, iar amenajarile interioare au luat in calcul amenajarea unor cabine de probe, receptie pentru clienti si spatii de depozitare si prezentare.

La intrare a fost amenajata vitrina si receptia, apoi sunt desfasurate standerele si rafturile de prezentare iar in spate sunt recompartimentate cabine de proba, oficiu si grup sanitar.

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Design interior si amenajari interioare magazin textile

Suprafata: 90 mp

Zona: Bucuresti, Piata Romana

Tipul spatiului: Magazin de imbracaminte casual

Compartimentare: magazin, receptie, cabine proba, oficiu, toalete

Culori: crem, beige, albastru, rosu