Salon Streetline Cristi Pascu - beauty salon

  

Design interior cu stil pentru un stilist

Am fost contactati de catre talentatul stilist Cristi Pascu, pentru care am avut de creat doua propuneri de amenajari interioare complete pentru doua saloane de coafura. Primul se afla chiar in Piata Unirii, pe colt pe Bd. I. C. Bratianu iar cel de al doilea pe Bd. Stefan cel Mare. 

Pentru aceste doua saloane de infrumusetare am facut amenajari interioare complete, de la A la Z. Inainte in cele doua locatii erau Biblioteca Hasdeu respectiv un Panipat deci, amenajarile existente trebuie transformate complet. Totul este creat de la zero, de la partitii, decoratiuni din gips, instalatii electrice si sanitare, pana la decoratiunile finale.

Simplu, modern, discret – finisajele de calitate sunt o carte de vizita pentru orice salon care se respecta. Pentru unul dintre cei mai renumiti stilisti din Romania, Cristi Pascu care coafeaza numai vedete  precum Monica Columbeanu, Elena Basescu, Razvan Ciobanu si multe nume cunoscute din Mass Media este important ca salonul sau sa fie deosebit pentru ca acesta “nu este un loc de munca ci spatiul in care imi exprim pasiunea”.

Pe propriul site isi descrie saloanele astfel: “Ambianta extrem de prietenoasa si ospitaliera a saloanelor confera o stare de auto-vindecare si un mod de a-si impartasi experientele.”

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Amenajare interioara Salon Streetline al cunoscutului stilist Cristi Pascu – 2 locatii

Suprafata: 200 mp

Zona: Bucuresti, Unirii (Magheru) si Stefan cel Mare (inspre intersectia cu Dorobanti)

Tipul spatiului: Beauty salon, coafor, frizerie, manichiura

Compartimentare: Separatie pe functiuni, receptie, coafor, tratamente, manichiura

Culori: Alb, negru, rosu