Apartament 2 camere - Calarasilor

  

Trenduri in fashion si amenajari

Pentru o tanara care lucreaza in domeniul modei si este pasionata de seriale este o provocare sa creezi un interior potrivit. Designul interior al acestui mic apartament a fost gandit pentru a fi in acelasi timp elegant dar si functional pentru ca trebuia sa raspunda cerintelor proprietarei, o tanara foarte activa, moderna si pasionata de frumos.

Creatoare de moda, cu o mare pasiune pentru serialele si filmele romantice, clienta ne-a povestit ca si-ar dori un spatiu care sa i se potriveasca, in tonuri de mov sau lila. Combinatiile florale si accentele organice au fost perfect potrivite acestui decor si personalitatii ei. 

Bucatarie open space 

Desi apartamentul este mic, totusi este practic compartimentat. Livingul si bucataria sunt open space pentru ca nu se gateste prea mult, fapt care ofera largime ambelor camere. 

Barul decorativ separa bucataria de living, intr-un mod util si estetic. Pe partea cu bucataria exista depozitari aferente acesteia si microunde incastrate, iar pe partea cu livingul este interesant luminat si decorat, florile fiind inspirate din designul tapetului.

Dinning la fereastra 

Ferestrele mari, luminoase, confera de asemenea o impresie de spatios si invita la reverie.

Un colt mai  retras, catre balcon, este eficientizat - fiind folosit ca dining. Scaunele transparente, elegante - se adapteaza perfect stilului amenajarilor interioare propuse. 

Dormitor relaxant

Dormitorul matrimonial este mai simplu, in tonuri de brun, culori linistite pentru o noapte relaxanta. Tot aici am gasit si spatiul necesar pentru un dressing generos, potrivit pentru o creatoare de moda. Pe masura colectiei de haine si, mai ales, de pantofi!

Casa la cheie

Amenajarea completa a spatiului, dupa ce am finalizat proiectul 3D, a fost facuta de noi in cel mai mic detaliu. Am ales electrocasnicele, am montat moblilierul, perdelele si toate decoratiunile.

Cel mai dificil a fost pentru scaunele de bar pe care le-am gasit doar cu comanda prealabila de 4 saptamani, si pe care le-am asteptat pentru ca ele dadeau o parte din ambianta romantica a amenajarii. 

Scaunele de acril transparent din dinning, de asemenea, au fost un punct important al amenajarii si am tinut neaparat sa le implementam identic cu proiectul, chiar daca au trebuit aduse de la un producator extern. 

Cu toate dificultatile, nimic nu ne bucura mai mult decat atunci cand putem pune in practica in cel mai mic detaliu intreaga amenajare. Mai ales pentru ca incercam sa promovam "casa la cheie" - casa care este amenajata in intregime, pana la perdea si vaza, in cel mai mic detaliu fara stressul clientului. Pentru noi inseamna casa la cheie doar atunci cand clientul vine doar cu valizele sa se mute in casa noua si nu trebuie sa isi cumpere nimic. Voi ce parere aveti?

Date generale ale amenajarii: 

Tipul spatiului:Design interior apartament cu 2 camere, amenajari interioare complete, mobilier si decoratiuni interioare (perdele, tapet, scaune etc.).

Date generale ale amenajarii

Suprafata: 50 mp.

Zona: Bucuresti, zona Calarasi

Compartimentare: Living, camera, baie.

Culori: alb, negru, mov, argintiu / bej, galben, tonuri de maro.