Apartament 2 camere - Traian

  

Amenajare cu explozie intarziata

Intotdeauna ne simtim flatati atunci cand un client ne recontacteaza.

Aceasta familie tanara ne-a vizitat si in 2007 cu intentia de a achizitiona o garsoniera si de a face amenajrarea interioara impreuna, insa proiectul a esuat pentru ca nu au mai facut achizitia. Abia acum, in 2010, si-au realizat visul de a se muta in casa noua, orientandu-se spre un apartament din zona Traian (Bucuresti).

Bucatarie cocheta si functionala

Noua locuinta au dorit sa o amenjaze cat mai cochet si, in acelasi timp, functional cu putinta.

In bucatarie, desi micuta (ca sa compensam am largit-o catre balcon), am incercat sa utilizam spatiul la maxim distribuind blatul de lucru pe trei laturi ale camerei. Bucataria se remarca printr-o forma atipica, foarte ingusta si lunga, fapt care o face destul de dificil de utilizat. 

Din acest motiv sunt alese pentru mobilierul creat la comanda culori in nuante deschise (Zebrano nisip, o nuanta foarte frumoasa cu liniatura orizontala care are un aspect luminos) in combinatie cu un verde olive. Combinatia incalzeste atmosfera, inviorand-o. 

Din cauza amplasamentului in lungime nu e spatiu suficient pentru luat masa tip dinning, asa ca am optat pentru crearea unei masute inguste, tip bar pe unul dintre pereti pentru a folosi cat mai eficient aceasta incapere. 

Living in tonuri de bej

Livingul este mobilat minimal cu niste tonuri coloristice discrete: crem, bej, culori naturale care amintesc de nuantele pamantului. Elementele florale sunt foarte discrete si se combina cu dungile si accentele puternice de culoare, conferite de accesorii. 

Astfel amenajarile interioare sunt foarte usor de modificat doar prin schimbarea accesoriilor. Este suficient sa se schimbe tonurile de accent existente in pernele decorative si eventual nuanta draperiilor si deja intreg ansamblul va parea reinsufletit de o noua amenajare. 

Idee Deco:

Acelasi truc il poti folosi acasa pentru a nu reamenaja intreaga locuinta insa pentru a avea o schimbare vizuala de impact: schimba accesoriile decorative cu o alta nuanta cu un accent puternic, folosind nuante ton in ton pentru perne, perdele, covor sau chiar un tablou sau vaza. Schimbarea va parea majora cu o investitie mica.

Dormitor matrimonial discret

Simplitatea si eleganta dressingului din dormitorul matrimonial fac ca spatiul sa fie aerisit. Dressingul dispare in fundal fara sa aglomereze vizual dormitorul. Oglinzile fumurii largesc spatiul fara a fi stridente si evidente ca o oglinda obisnuita. Mobilierul urmeaza elegant linia peretelui, integrand televizotul si accesoriile, dar se continua si cu o masuta de machiaj, element foarte util pentru dormitorul oricarei doamne.

Pe linia vizuala a intregului apartament este gandita si baia. Simbolurile florale se regasesc chiar si aici, in placajele decorative.

Ne bucura extraordinar sa pastram legatura cu clientii nostri, si atunci cand ei revin inseamna ca i-am impresionat cu adevarat si ca le-a facut placere colaborarea cu noi. 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Proiect de design interior

Suprafata: 70 mp.

Zona: Bucuresti, zona Traian

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, bucatarie, baie.

Culori: bej, crem, tonuri de maro, gri.