Apartament cu patru camere Petrosani

  

Design pentru o familie cool

Proiectul de design interior este pentru un apartament cu patru camere locuit de patru persoane: parintii si doi copii adolescenti. Proprietarii si-au dorit ca fiecare colt sa fie eficientizat si de aceea am creat multe spatii de depozitare. Designerii de la Art Deco Zone au avut libertatea de a folosi culorile potrivite pentru a da personalitate fiecarei camere in parte.

Culori intense - maxim de impact

Designul interior al livingului este modern si plin de culoare. Zona media este compusa dintr-o canapea spatioasa, pentru toata familia si este decorata cu pernute de diferite culori. Ferestrele au fost decorate cu draperii mov si se potrivesc perfect cu covorul puf de aceeasi culoare. Pe peretele pe care este amplasat TV-ul a fost aplicata o vopsea decorativa turquoise.

Spatiul de lucru este amenajat tot in living si este compus din multe spatii de depozitare, dulapuri inchise cu usi si sertare, astfel ca lucrurile care tin de birotica nu se afla la vedere.

Corpul de iluminat din living este deosebit, iar scafa de lumini si spoturile incastrate in aceasta ajuta la crearea unei atmosfere pentru fiecare etapa a zilei. 

Holul: un spatiu castigat

In holul spatios de la intrare arhitectii de la Art Deco Zone au construit un dresing cu oglinda pentru depozitare. Designul interior al bucatariei este foarte modern si a fost decorat cu culori deschise, exceptie facand dulapurile din partea inferioara, unde s-a optat  pentru o nuanta de mov la fel ca pe peretele din zona de luat masa. 

Dormitorul matrimonial 

In dormitorul matrimonial culoarea dominanta este rosul, plin de pasiune. Dresingul din dormitorul matrimonial are usi de sticla si a fost amenajat in spatele patului pentru a eficientiza spatiul la maximum. Pentru iluminat, s-a optat si aici pentru o scafa de lumini si si o lustra de sticla din aceeasi gama ca si veiozele de pe noptiere si spotul de la masuta de machiaj.

Televizorul a fost ascuns in spatele unei masti decorative in culorile alb, bej si rosu, fiind in ton cu intreaga amenajare a dormitorului. In baia matrimoniala s-a optat pentru cada, iar culorile folosite sunt maron inchis, alb si placi de decor cu flori de mac.

Baia de serviciu este mai vesele si pastreaza din nuanta de turquoise pentru care s-a optat in living. Balconul a fost amenajat ca un spatiu de refugiu si relaxare, potrivit pentru a citi o carte sau pentru a rasfoi o revista.

Camere de adolescenti

Camerele de adolescenti sunt multifunctionale, in sensul ca spatiul este folosit pentu dormit, pentru studiat dar si pentru relaxare. Pentru a economisi spatiul canapeaua este ideala deoarece noaptea este buna de dormit, iar pe timp de zi este numai buna pentru vizita colegilor si a prietenilor.  

In camera baiatului predomina verdele, iar pentru camera fetei rozul si movul s-au potrivit perfect. 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: apartament cu patru camere pentru o familie cu patru membri 

Suprafata: 107 mp

Zona: Petrosani

Compartimentare: Living, bucatarie, hol, dormitor matrimonial, camera adolescent, camera adolescenta, baie matrimoniala, baie de serviciu

Culori: alb, bej, turquoise, mov, rosu, verde