Apartament Timisoarei

  

Amenajari interioare complete

In acest apartament de bloc s-a dorit sa se creeze o amenajare moderna, cu elemente din diverse stiluri, completandu-se reciproc astfel incat sa raspunda perfect stilului si gusturilor clientilor nostri

O familie moderna, impreuna cu fiica adolescenta si –au dorit sa isi schimbe putin atmosfera, intr-o nota mai tinereasca. Sunt combinate diverse culori calde cu mobilierul inchis, wenge. Accentul este dat de culoarea verde fresh a covorului si de rosul din tabloul central al livingului. 

Living deschis

Livingul si bucataria au fost reamenajate total, demoland peretii interiori (cu aprobare prealabila si proiect de structura, nu va recomandam sa faceti altfel). In locul bucatariei am creat un bar din mobilier, construit pe linii curbe, reflectat in amenajarea scafelor de gips carton si de pozitia corpurilor de iluminat din tavan. 

Livingul este simplu amenajat, cu o canapea orientata catre zona de tv, masuta si covor simple, iar accentul este creat de tabloul pe care l-am pictat deasupra canapelei. 

Matrimonial functional

Dormitorul matrimonial este mic, dar suficient pentru un dulap mare de haine si un pat generos. Decoratiunile si aranjamentele florale pe care le-am creat dau culoare camerei. 

Patul dispune de spatiu de depozitare sub somiera rabatabila, astfel incat sa fie si mai practic. Intreg mobilierul este creat la comanda pentru a se potrivi cat mai bine.

Camera de adolescenta

Dormitorul fetitei este decorat pornind de la combinatia de culori albastru - verde, destul de atipic pentru o adolescenta, insa se vede cu siguranta ca s-a potrivit perfect in acest caz. Pentru a completa nuantele accentuate ale decorului, am ales fibra mobilierului destul de discreta, intr-un ton deschis la culoare, de stejar Cremona.

Amenajari la cheie

Dupa cum puteti vedea ne luam in serios cand este vorba sa cream amenajari la cheie: nu livram apartamentul doar zugravit ci intelegem sa punem proiectul 3D in practica in cel mai mic detaliu. Ca si in acest caz, adesea aceste proiecte finale sunt prezentate in reviste de design (Domus, Casa mea, Casa Lux) sau in emisiuni TV.

Mobilier la comanda

Mobilierul este creat la comanda chiar de noi, conform proiectului astfel incat sa imbrace perfect casa si sa nu existe probleme ca nu seamana cu proiectul propus. Urmarim ca nuantele alese pentru PAL si MDF sa se potriveasca perfect cu ceea ce au selectat clientii dar si cu toate celelalte aspecte ale amenajarii.

Decoratiuni la comanda

De asemenea, ce ar fi o amenajare fara perdele, covoare si decoratiuni? Toate acestea sunt puse in practica de noi, astfel incat tu, clientul, sa vii acasa gata sa te asezi comod in papuci in fata televizorului. 

Proiectele la cheie sunt specialitatea noastra, create exact pe gustul tau.

Daca vrei amenajari de lux, perfect personalizate, fara stress, viziteaza-ne sa discutam despre casa ta!

Date generale ale amenajarii:

Tip lucrare: Proiectare design interior apartament si executie

Suprafata: 90 mp

Zona: Bucuresti, Drumul Taberei

Tipul spatiului: Apartament cu 3 camere

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, dormitor adolescent, bucatarie deschisa, baie

Culori: bej, galben pai , caramiziu, wenge, tonuri de albastru si verde pentru dormitor adolescent