Apartament zona Zepter - proiect de design interior modern - Bucuresti

  

Amenajari minimaliste pentru un burlac

Pentru acest spatiu am propus amenajari interioare complete, pornind de la modificari de structura pana la definirea unui design interior personalizat. O atmosfera potrivita pentru un tanar gentleman care isi doreste un spatiu elegant si intim in centrul Capitalei.

Acest apartament a fost amenajat pentru un tanar care si-a dorit un decor avantgardist, cu tehnica de ultima generatie si cu finisaje deosebite.  Culorile sobre si liniile simple, drepte accentueaza frumusetea ansamblului.

Apartamentul a fost recompartimentat in intregime, toti peretii care nu au fost de rezistenta fiind demolati, apoi re-creati pe noi trasee. Instalatiile electrice si sanitare au suferit de asemenea modificari complete.

Recompartimentare apartament

Pentru a largi camerele am optat sa transformam terasa generoasa in prelungirea camerelor. Astfel atat bucataria cat si livingul si dormitorul au avut de castigat. 

Peretele dintre living si dormitor a fost complet demolat si remodelat din gips carton, pe care l-am finisat cu aspect de beton.

De asemenea, am creat un element decorativ, un acvariu de sticla incastrat in perete cu sfere si lumina interioara ce poate fi vazut din ambele camere.

Pardoseala epoxidica lucioasa

Pardoseala cu un finisaj lucios este creata din shapa epoxidica, pentru un decor elegant. Nuantele sunt ton in ton, alese cu atentie dintr-o paleta de tonuri de bejuri si griuri colorate.

Baia semitransparenta

Baia a fost complet recompartimentata, iar peretii au fost recreati pe baza de plexiglas cu lumina si decoruri mate. Astfel, aceasta devine un adevarat element de decor, fiind vizibila din living si bucatarie.

Semitransparenta acesteia a creat cateva ezitari in stadiul de proiect, fiind destul de indrazneata, insa in final a fost agreata, ca un punct important al amenajarilor.  

Date generale ale amenajarilor

Tipul spatiului:Apartament cu 2 camere

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, bucatarie deschisa, baie

Culori: bej, griuri colorate, beton