Garsoniera Floreasca

  

Garsoniera masculina

Cand nu ai prea mult spatiu, toate coltisoarele trebuie folosite cat mai eficient pentru a nu parea locuinta prea incarcata, apasatoare sau dezordonata. Cum sa faci ca intr-o garsoniera de 40 mp sa imparti interiorul astfel incat sa ai : baie, living, bucatarie si zona de noapte? Lasand cat mai mult open space, facand partitiile din paravane si pereti partiali sau perdele.

Separatie din paravane si perdele

Am optat pentru a separa zona de zi (livingul) de cea de noapte (dormitorul). Am creat o camera foarte mica in care sa ascundem patul si un dressing incapator. Aceasta este mascata de restul prin doar o simpla perdea. Dressingul se continua cu un dulap tip cuier, la intrare pentru haine si pantofi.

Living cu bucatarie deschisa

Intre living si bucatarie spatiul este deschis, fiind separat doar printr-un bar unde se poate lua si masa dar serveste si drept mobilier pentru TV si aparatura multimedia.

Bucataria este alba, translucida, simpla. Singurul accent apare pe perete in zona blatului, unde am propus sa nu mai folosim eterna faianta ci sa alegem un MDF lucios care va fi simplu si usor de intretinut.

Clientii au agreat aceasta amenajare tinereasca care li se potrivea foarte bine din toate punctele de vedere, fiind persoane vesele si active, care isi doresc un camin cat mai cochet si organizat, chiar daca nu are o suprafata prea mare.

Date generale ale amenajarii:

Tip lucrare: Proiectare design interior garsoniera si amenajari interioare complete

Suprafata: 40 mp

Zona: Bucuresti, zona Floreasca

Tipul spatiului:  Garsoniera fara partitii

Compartimentare: fara partitii, open space, doar baie

Culori: alb-wenge, rosu