Garsoniera lui Dani Otil - proiect de design interior

  

Garsoniera pentru un star

Simpatic, sarmant, cu renume de playboy, Dani Otil a fost un client deosebit pentru care am avut ocazia sa propunem un spatiu in care sa se simta bine, sa isi puna in practica hobbiurile dar in care sa se simta bine si o prezenta feminina. 

Intr-un spatiu atat de mic totul trebuie sa fie functional, util si fiecare lucru sa isi aiba locul lui, pentru ca altfel va parea un haos general.

Spatiu mic dar functional

Am cautat impreuna cu Dani sa organizam spatiul ergonomic, astfel incat sa avem loc pentru:  birou de calculator, casti si bocanci pentru motor, playstation 3, dressing, uscator de rufe, etc.

La inceput i-am propus trei variante diferite de amenajare a spatiului, la care dorinta lui expresa a fost ca patul sa fie amplasat la semiinaltime. 

Din cauza plafonului jos (2,50 m inaltime), parerile au fost impartite in legatura cu aceasta pozitionare, spatiul de somn poate parea inghesuit pentru unii, sau “cozy” pentru altii.

Ca finisaj a fost propusa o mascare a acestuia avantgardista cu sticla securizata sablata partial si metal, ceea ce ar permite luminii naturale sa patrunda.

Hobbiurile si amenajarea merg mana in mana

Un aspect important al amenajarii finale il constituie patul suspendat, ascuns de un parapet destul de futurist, semitransparent. Am incercat sa ii cream o atmosfera de habitaclu, ca si cum ar fi la bordul unei nave.

De asemenea ne-am inspirat din pasiunea lui pentru motociclete, in special pentru enduro, si am amplasat in zona ce separa camera de balcon un spatiu special de expus casti si bocanci.

De asemeni pentru echipament, dar si pentru intreaga garderoba am propus un dressing generos, chiar sub patul suspendat.

Date generale ale amenajarii:

Tip lucrare: Proiectare design interior garsoniera

Suprafata: 35 mp

Zona: Bucuresti, Vitan

Tipul spatiului: Garsoniera

Compartimentare: Living cu bucatarie deschisa, baie      

Culori: 2 variante de gama coloristica: alb, negru, rosu sau brunuri, bejuri