Vila Buftea

  

Interior avantgardist

Am fost chemata la aceasta vila din momentul in care aceasta era in constructie. Proprietarul m-a intrebat care ar putea sa fie pozitia televizorului in living. Am inceput sa ii povestesc atat de pasionata viziunea mea asupra spatiului incat l-am convins sa mute toate firele electrice trase deja in locuinta.

Acesta a fost un proiect foarte drag noua, atat din punct de vedere estetic cat si datorita prieteniei pe care am legat-o cu aceasta tanara familie.  

Linii fluide in amenajare

Amenajarea creata este eleganta si avantgardista, simpla si elaborata in acelasi timp. Pentru parter sunt contraste puternice, combinatie de alb, negru si rosu la care s-a adaugat un tavan lucios de un gri verzui.

Tavanul se putea executa si din tavan extensibil de tip Barrisol insa, in urma bugetarii acestei suprafete de aproximativ 60 mp, tinerii proprietari au optat pentru varianta din gips carton, zugravit cu vopsea acrilica de interior ultra lucioasa pe care am ales-o de la unul dintre furnizorii nostri.

Pentru pardoseala o linie unduita creata pe alocuri din piatra taiata la laser, iar pe alocuri cu sticla si lumina in pardoseala a fost de un rar efect, dar nu a putut decat sa puna in valoare tavanul elaborat, creat din gips carton, cu linii curbe si lumina indirecta. 

In zona de bucatarie, spatiul este deschis, iar formele fluide se reflecta si in mobilier. 

Catre scara, am optat pentru un parapet din sticla, ornat cu flori decorative transparente pentru o mai mare vizibilitate.

Tot in zona scarii am creat o fantana de interior, ce confera o atmosfera plina de seninatate acestui interior modern. 

Dormitoare in stil propriu

Pentru etaj fiecare dormitor are nota sa personala. Dormitorul matrimonial este simplu si elegant, insa aici regasim curbele in forma peretelui cu tapet de la tetiera patului. Nuantele sunt discrete si sobre.

Desi nu au inca copii, planurile includeau deja o fetita si un baiat, asa ca am creat doua dormitoare tematice pentru viitorii micuti.

La mansarda, zona de distractie este amenajata in nuante puternice, verdele fiind chiar usor strident, insa potrivit cu atmosfera fresh si tinereasca ce da nota intregii amenajari. 

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiectare design interior vila

Suprafata: 500 mp

Zona: Bucuresti, Buftea

Tipul spatiului: Vila cu 7 camere

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, dormitoare copii, camera hobby, bucatarie deschisa, dinning, 5 bai

Culori: Alb, negru, rosu / crem, verde