Vila Calarasi

  

Proiecte de design oriunde in tara

Am fost chemati in Calarasi tocmai de la inceperea re-constructiei acestei vile generoase. Casa  a fost extinsa si modernizata, iar un plan de design interior era necesar pentru a crea o atmosfera eleganta. Proprietarii acestei case sunt o familie cu doi copii adolescenti. Amenajarile interioare trebuie sa satisfaca toate gusturile si sa permita independenta fiecaruia dintre ei, in casa familiei.

Parterul este exclusiv zona de zi. Living mare, open space, loc de luat masa generos deschis catre bucatarie. Zona de coniac este un punct de atractie al livingului, fiind un colt mai masculin, mai retras, pentru discutat afaceri. Vitralii moderne, iluminate indirect decoreaza livingul. Acestea au fost create la comanda dupa o compozitie creata de noi, in concordanta cu linia amenajarii. Semineul este zona preferata a sotului, locul unde ii place sa se relaxeze, privind focul mocnind.

La etaj sunt dormitoarele copiilor si dormitorul matrimonial, fiecare cu baie proprie si dressing. Fiecare este decorat in stilul propriu al locatarului.

La mansarda este un spatiu de hobby, foarte luminos si relaxant. Aici este locul potrivit pentru bar, sauna, proiector si biliard. Perfect pentru o petrecere alaturi de prieteni sau pentru o seara relaxanta in weekend alaturi de familie. 

Ne-a placut in mod deosebit acest proiect in care am avut ocazia sa ne apropiem de fiecare membru al familiei pentru a ii intelege personalitatea si a-i amenaja spatiul, iar incetul cu incetul pe parcursul lucrarilor am ajuns sa fim buni prieteni.

Ulterior, am amenajat si apartamentul de doua camere in care tanarul student al familiei s-a mutat la Bucuresti. Insa, despre acesta, intr-un alt articol.

Date generale ale amenajarii

Tip lucrare: Proiectare design interior vila

Suprafata: 450 mp

Zona: Calarasi

Tipul spatiului: Vila Parter, Etaj, Mansarda

Compartimentare: Living, dormitor matrimonial, dormitor copil, dormitor adolescent, dormitor oaspeti, camera hobby, bucatarie deschisa, dinning, bai, sauna etc.

Culori: crem, beige, maron, grena, mobilier palisandru