Design interior Birou

  

Dupa ce ai lucrat la serviciu, uneori si peste 12 ore / zi, mai trebuie sa te retragi si acasa in birou. Aceasta camera trebuie sa beneficieze de un design special, astfel incat sa te ajute sa te concentrezi dar sa te si faca sa te simti acasa. Fara stres si fara presiuni. Fara termene limita si urgente.

Un cadru unde sa lucrezi usor si cu placere. Aceasta camera trebuie sa fie practica si confortabila dar sa si urmareasca linia stilistica a locuintei tale. Trebuie sa aiba suficient spatiu de depozitare pentru actele, materialele cu care lucrezi, bibliorafturi sau cd-uri si carti, insa sa nu para incarcata, aglomerata sau dezordonata. 

Alaturi de un designer de interior vei gasi cele mai bune solutii de amenajare interioara a biroului de acasa pentru a raspunde tuturor nevoilor tale. In plus, toate propunerile vor putea fi usor puse in practica pentru ca proiectele noastre de design interior sunt extrem de realiste.

In marea majoritate a cazurilor ne ocupam pentru clientii nostri de amenajarile interioare, mobilarea si decorarea completa a intregii locuinte dupa stabilirea concreta a proiectului de design interior si a bugetului aferent.