Design interior Dormitoare matrimoniale

  

Cand iti amenajezi casa, nu trebuie sa neglijezi dormitorul. Chiar daca iti spui ca acolo petreci mai putin timp, sau ca - ma rog - 90% din timp dormi.

In primul rand: dormitorul matrimonial - trebuie sa aiba pe de o parte posibilitatea de a fi linistitor, relaxant cat si sa iti ofere o atmosfera romatica, jucausa, pentru o seara deosebita. Modul de a-l ilumina, muzica, mobilierul si culorile folosite vor face posibile transformarile de ambient intr-o clipa daca sunt create de la inceput in acest scop. 

Pe de alta parte: dormitorul de oaspeti - este o camera pe care adesea trebuie sa o folosesti in mai multe scopuri, sa fie practica si usor de modificat. Astazi trebuie sa doarma aici un prieten venit in vizita, maine bunica, iar poate la anul sa devina dormitor de bebe. In acelasi timp, daca nu ai suficient spatiu tot aici vei dori sa iti amenajezi un birou sau un dressing suplimentar. Designul de interior bine facut va reusi sa imbine toate aspectele practice cu materiale si culori care sa iti placa si sa se potriveasca acestei multiple functionalitati.