Despre noi

Trei companii – design la cheie pentru casa si biroul tau!

Art Deco Zone este o firma cu capital integral romanesc si face parte dintr-un grup de patru firme care ofera servicii complementare in domeniul designului interior si al amenajarilor interioare astfel incat sa poata executa o gama extrem de larga de servicii personalizate pentru amenajarea locuintei sau birourilor tale. De aici conceptul de design interior all inclusive. 
Proiectele noastre sunt puse in practica nu numai in Bucuresti si imprejurimi, ci in toata tara. Birourile si atelierele de creatie pentru mobila, perdele si decoratiuni se afla in Bucuresti.
Experienta noastra in domeniul amenajarilor interioare a inceput in 1996, creandu-ne propria firma in 2001. De atunci pana acum am cautat mereu sa ne dezvoltam, sa evoluam pentru a oferi servicii cat mai complete pentru clientii nostri.


Art Deco Zone Knox Design Artifact Design

  • Art Deco Zone – se ocupa de proiectarea de design interior si de arhitectura
  • Knox Design – se ocupa de amenajari interioare si constructii
  • Artifact Design – se ocupa de mobilier la comanda
  • Zadar Division - se ocupa de tapet, perdele, decoratiuni la comanda, achizitii pentru amenajari interioare

Citeste mai mult.
 

Echipa de creatie – o "familie" tanara si exuberantaIntotdeauna ne-am dorit sa lucram intr-un loc in care sa ne simitim ca acasa, alaturi de oameni inteligenti dar si amuzanti intr-un mediu placut si relaxat. Avem noroc si reusim sa ne traim visul in fiecare zi, iar drept dovada, iata ca nici lungii ani de criza in domeniul imobiliar, al constructiilor si al amenajarilor interioare nu ne-au doborat, asa cum s-a intamplat cu atatea alte firme.
Colegii nostri sunt ca o familie. Poate pare un stereotip si multe firme se lauda cu asta, dar suntem tineri, creativi, ne place ceea ce facem, iar la serviciu suntem intr-adevar ca intr-o familie. Lucram cu placere, ne intelegem bine intre noi si aceasta atitudine se reflecta si in creatiile noastre. Aceasta abordare ne face sa ne apropiem de clientii nostri cu care devenim prieteni. 

Citeste mai mult.