Amenajari interioare la cheie

De ce sa amenajezi cu noi?

Amenajari interioare ALL INCLUSIVE

Pentru ca suntem singura firma care iti ofera la pachet totul all inclusive: proiect de design – amenajare interioara propriu zisa – mobilier la comanda – decorare personalizata: toate cu aceiasi firma, cu specialisti angajati proprii, fara “echipe de mesteri” si fara experimente nefericite. Suntem singura firma care iti da posibilitatea ca efectiv sa pleci in vacanta si totul sa se amenajeze in casa ta in lipsa ta, fara stress si fara sa trebuiasca sa faci nici un efort, pe baza unui proiect, a unui buget si a unui termen stabilite in prealabil.

Amenajari interioare la cheie - Art Deco Zone Bucuresti

Tu esti UNIC – la fel si casa ta

Pentru ca fiecare e diferit, fiecare locuinta trebuie sa fie diferita. Pentru ca amenajam casa astfel incat sa se potriveasca cu visele, hobbiurile si asteptarile tale. Partea buna este ca vom lua toate dorintele tale si le vom pune in cea mai buna forma estetica si functionala. Fara riscul de a amesteca elemente nepotrivite intre ele. Fara riscul de a-ti cumpara decoratiuni care sa nu se potriveasca intre ele. Nu are sens sa amenajam case doar ca sa fie in tendinte. Tu esti unic, casa ta va fi unica, dar cu stil, un stil aparte – al tau.

Proiectele noastre de design devin REALITATE

Pentru ca proiectele pe care le cream sunt facute sa devina realitate. Nu sunt doar niste imagini frumoase care arata bine pe calculator dar nu au nici o legatura cu ceea ce se poate pune in practica real. Proiectele noastre de design 3D contin numai produse care exista in realitate sau pe care le putem face la comanda in culorile si texturile din proiect. Avem mostre si cataloage pentru multe dintre produsele din proiect. Poti pipai tapetul si asorta cu nuantele de vopsea lavabila si combina cu nuantele de PAL si MDF din mobilierul tau la comanda.

Nu doar un proiect – un plan de lucru si un buget

Pentru ca atunci cand lucrezi cu designerii nostri, in urma proiectului ai nu numai un proiect 3D, dar ai si un plan de bataie pentru bugetul tau. Nu risti sa dai 80% din buget pe prima canapea pe care ai intalnit-o in cale – doar pentru ca te-a fermecat intr-un showroom. La finalul proiectului iti oferim o estimare de preturi pentru tot ce ai nevoie: amenajari interioare, mobilier, electrocasnice, corpuri de iluminat, tapet, decoratiuni... Partea buna este ca in momentul in care este definitivat proiectul, bugetul si termenul de executie poti sa nu mai te implici de loc. Totul se poate lucra fara implicarea ta, fara stressul tau. Finisajele, bugetul si termenele nu se vor schimba decat la cererea ta. Daca nu schimbi nimic, la data stabilita te asteapta casa noua, exact cum ti-ai planificat-o, sa te muti doar cu bagajele.

Portofoliu, experienta si clienti multumiti – REALE, nu firme de carton pe net

Pentru ca, nu in ultimul rand, toate imaginile folosite de noi pe siturile web, in reviste, la TV si in prezentarile firmei, sunt imagini reale, executate de noi, nu imagini copiate de pe alte situri din strainatate sau din cataloage si banci de imagine cum fac foarte multe firme fantoma. Veti gasi alte situri care ne copiaza textele si uneori si imaginile – este greu sa creezi si este usor sa copiezi. Veti gasi firme fara sediu, cu un singur angajat, fara date fiscale, sau doar cu un numar de telefon mobil. Esti dispus sa experimentezi cu casa si cu banii tai?

Noi nu avem nevoie sa ne construim portofoliul din niste imagini furate de pe internet, pentru ca avem deja un portofoliu in cei peste 12 ani de existenta pe piata romaneasca si suntem cunoscuti datorita proiectelor puse in practica, datorita sutelor de clienti multumiti, datorita sfaturilor practice oferite in cadrul nenumaratelor articole in ziare si reviste de specialitate, aparitiilor TV, a targurilor si a seminariilor pe care le-am sustinut cu designerii si artistii nostri.

Daca vrei sa iti reamenajezi intreaga casa de la A la Z, cu un pachet de servicii de design all inclusive, fara batai de cap si fara stress - atunci suna-ne acum, pentru ca ne-ai gasit si vrem sa te cunoastem si sa iti construim cel mai primitor si cel mai calduros camin in cel mai tare stil – cel care TI SE POTRIVESTE TIE!