Grup Art Deco

Trei companii – design la cheie pentru casa si biroul tau!

Art Deco Zone face parte dintr-un grup de trei companii unde alaturi de Knox Design si Artifact Design, ofera cele mai complexe servicii de amenajari si design interior de pe piata romaneasca. Cele trei companii sunt gandite pentru a lucra pentru tine astfel incat sa iti rezolve toate problemele legate de amenajarea locuintei sau a birourilor: 

Art Deco Zone creaza Proiecte de Arhitectura si Proiecte de Design Interior. Aici spatiul tau este creat, imaginat, compartimentat, decorat atfel incat sa ti se potriveasca perfect. Imaginile tridimensionale create pe calculator iti prezinta fiecare coltisor al viitoarei tale locuinte, incat este usor sa anticipezi felul in care aceasta va arata la final. Poti veni din momentul cand ai cumparat un teren, pentru a gandi totul impreuna, de la Proiectul pentru Certificat de Urbanism si Autorizatie de Constructie. In acest caz, vei fi surprins sa vezi ca spatiul este gandit exact dupa personalitatea si dorintele tale, fara sa iti vindem un proiect gata facut, dintr-o serie de 100. Designul interior va fi de asemenea adaptat stilului tau de viata. Acesta este de asemenea tot unicat – special creat pentru tine. Planificam culorile si materialele care ti se potrivesc. Pregatim planurile pentru iluminat si pentru tavane false. Pictam tablouri si executam orice decoratiuni unicat pentru amenajarea spatiului tau.

Knox Design are echipe specializate pentru orice operatiune legata de executia de amenajari interioare si constructii. Izolatii, instalatii electrice, termice, sanitare, gips carton, shapa, parchet, zugraveli, tapet, gresie – faianta – baietii nostri executa orice amenajare cu pricepere si atentie la finisajele delicate. Ei pun in practica planurile stabilite in faza de proiectare. Ne ocupam de achizitia si transportul materialelor, de debarasarea molozului (prin firme autorizate), astfel incat nu trebuie sa va stresati cu nimic. Puteti sa nici nu vizitati santierul ci doar sa solicitati informatii sau imagini din evolutia acestuia pe email sau telefon. 

Artifact Design executa orice fel de mobilier la comanda pe baza solicitarilor dvs. sau pe baza proiectelor create de noi. In momentul in care executia lucrarilor de finisaje s-a terminat, vine echipa de la Artifact si monteaza mobilierul in toata casa. In acest stadiu, trebuie doar sa va mutati in casa noua – intr-adevar facuta “la cheie”. Daca vreti putin mai mult decat atat, va putem ajuta sa decorati aceasta noua casa. Picturi abstracte armonizate cu gama coloristica a incaperii, picturi sau fotografii cu familia sau copii, sau pe peretii camerei copiilor, sculpturi la comanda si orice alte obiecte de arta pot fi pregatite din timp pentru a va decora locuinta. Ne ocupam de cele mai mici detalii de la perdele pana la covoare, pernute decorative, aranjamente florale, lumanari parfumante, aparatura electronica si electrocasnica – in functie de bugetul dumneavoastra. 

Puteti alege sa executati doar una dintre aceste etape a amenajarii alaturi de noi sau sa optati pentru pachetul complet. In fiecare dintre cele trei companii creaza pentru tine persoane specializate pe profilul respectiv. Proiectele sunt create specialisti in domeniul artelor plastice / decorative si al arhitecturii. Toate picturile sunt executate de catre artisti plastici. Toate lucrarile sunt unicate sau in serii mici. Stilul abordat de fiecare amenajare transpune personalitatea si dorintele clientului. Iata care sunt domeniile noastre de activitate:

 • Design interior si arhitectura
 • Constructii si amenajari interioare si exterioare (de la a la z: instaltii electrice, sanitare, zugraveala, faianta, gresie, rigips, caramida de sticla etc.)
 • Decorare (pictura decorativa, pictura murala pentru camere de copii, decoratiuni interioare, perdele, paravane, aranjamente floarale etc.)
 • Mobilare (mobilier la comanda pentru locuinte, birouri, magazine, hoteluri, restaurante etc.) Diversitatea foarte mare a lucrarilor precum si flexibilitatea, dorinta de adaptare pentru fiecare client in parte ne permite sa raspundem cat mai bine oricaror cerinte ai avea.


Scurt Istoric

Idea de a face acest gen de companie a aparut in 1994. Primele lucrari sunt facute in 1994 cand idea de design interior era in stadiul de pionierat in Romania. Claudiu Constantin in calitate de asociat intr-o companie de amenajari interioare creaza primele lucrari de design interior din portofoliul nostru. Aceste lucrari sunt foarte apreciate de publicul larg, acestea aparand chiar pe coperta unor reviste de specialitate. Mai tarziu, una dintre lucrari este propusa pentru trofeul Casa Lux. Clientii satisfacuti si aprecierile din presa aduc din ce in ce mai multi clienti interesati despre acest tip de servicii. Totusi din cauza unor divergente de opinii, cei doi asociati se despart.
In anul 2001 Claudiu Constantin infiinteaza propria companie de profil, Knox Design, oferind servicii complexe de amenajari interioare. In anii urmatori, in urma aprecierilor si a bazei mari de clienti, diversitatea serviciilor oferite creste, aparand din ce in ce mai multi oameni interesati de finisaje speciale, decoruri deosebite si design interior. 
Din 2004 a aparut nevoia ca operatiunile sa fie impartite intre proiectare si executie. De atunci, toate lucrarile de conceptie, proiectare si decorare au fost executate de catre Art Deco Zone, condusa de Irina Constantin. Art Deco s-a remarcat in fiecare an cu o multitudine de lucrari de design pentru spatii din cele mai diverse domenii: locuinte, restaurante, magazine, spatii de birouri si multe altele. 
Din ce in ce mai multi clienti au inceput sa solicite si servicii de decorare personalizata: tablouri la comanda, pictura murala, aranjamente florale si asa mai departe. Astfel au fost atrasi in echipa artisti plastici si designeri care lucreaza full time pentru decoratiuni. In ultimii ani, din ce in ce mai multi clienti au fost interesati de servicii mai complexe, care sa includa proiecte de arhitectura in stadiu PAC si proiecte de design de gradina.
In curand am constatat ca o colaborare stabila cu o firma care sa poata pune in practica si proiectele de mobilare la comanda era neaparat necesara. In 2008, un vechi colaborator de-al nostru, Viorel Traistaru, in asociere cu Irina Constantin, si-a deschis propria companie de mobila si s-a alaturat grupului nostru. 
Astfel, puteti considera grupul nostru ca pe un one-stop-shop in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, care va poate livra toate serviciile de la idee pana la cheie.
Pentru anii urmatori, planificam sa dezvoltam in interiorul grupului urmatoarele servicii suplimentare pentru clientii nostri:
- crearea unui sistem integrat de achizitionarea unei case la cheie
- crearea unui magazin online pentru tablouri si decoratiuni interioare
- crearea de canapele la comanda, modele si forme inedite
- crearea unei linii de vestimentatie 

Furnizori si colaboratori

Pentru a satisface toate necesitatile clientilor, oferim si alte servicii pe baza de antreprenoriat (colaboram cu firme specializate care ne sunt partenere sau cu alte companii la solicitarea clientului):

 • Geamuri termopane cu tamplarie PVC sau aluminiu
 • Centrale termice si avizele necesare pentru acestea
 • Aer conditionat
 • Perdele, draperii si jaluzele verticale
 • Mutari si transport mobilier
 • Debarasarea molozului si a deseurilor provenite din santier
 • Vanzare si cumparare locuinte
 • Materiale de constructii, inclusiv transport
 • Executie materiale publicitare
 • Amenajari gradini si spatii verzi


Colaboram cu furnizori de prestigiu din cele mai diverse domenii. Cumparam produse de calitate de la companii selectionate cu grija. Evident, cu ajutorul recomandarilor noastre, poti selecta furnizorii cu cel mai bun raport calitate / pret si puteti obtine discount-uri de la anumiti producatori.

 • Mobilier din import: Orion Design, Ligne Roset, Mobexpert Class, Bo Concept
 • Gresie si faianta si obiecte sanitare: Delta Design, SSAB, Gres de Gres
 • Marmura si granit: Maer, Titan Mar
 • Parchet: Fedo
 • Corpuri de iluminat: Orion Lightning, City Light
 • Decoratiuni: Bamboo, Shandiz, Kare, Exotique
 • Plante de interior si exterior: Hornbach
Specialistii nostri - Designing your life since 2001


Echipele noastre de specialisti imbina in cel mai reusit mod inspiratia si creativitatea tineretii cu precizia si calitatea experientei. Cu o experienta de 7 ani in acest domeniu, ne bucuram ca am putut aduna in jurul nostru oameni foarte bine priceputi in ceea ce fac. 
Incepand de la arhitecti, designeri, artisti plastici si decoratori acoperim cu talent si imaginatie intreaga gama de servicii care va pot servi la proiectarea si decorarea spatiului dumneavoastra. 
Pe de alta parte, echipele de executie sunt formate din personal calificat si specializat pe cele mai diverse meserii din domeniul constructiilor si finisajelor interioare : montatori gips carton, montatori gresie - faianta, zugravi, zidari, instalatori, electricieni etc. Astfel nu va trebui sa va ingrijiti de nimic in amenajarea dumneavoastra, doar sa veniti si sa o receptionati la cheie. 
Angajatii nostri respecta un regulament de ordine interioara foarte strict, care va va da siguranta ca bunurile si proprietatea dumneavoastra se afla pe maini bune. Nici un intrus nu va avea acces pe proprietatea dumneavoastra pe timpul lucrarilor. Orice informatie pe care ne-o furnizati va fi tratata cu completa confidentialitate. 
Credo: Un stil inconfundabil - stilul tau! 

Cream arta pentru tine intr-un stil care sa te reprezinte si sa te defineasca. Vrem sa aratam ca se poate ca arta sa fie accesibila, pe intelesul tuturor, cu stilul potrivit la locul potrivit, cu solutii originale pentru orice situatie si pentru orice buget. Ne dorim integrarea frumosului, a creativitatii si imaginatiei in fiecare lucrare. Credem ca orice om are simt estetic, care poate fi cultivat. Fiecare om poate crea. 

 • Nu ne dorim sa fim la moda.
 • Nu ne dorim sa urmam un trend.
 • Ne dorim sa cream un camin unde sa te simti TU bine.