Instalatii electrice, termice, sanitare

Servicii de instalatii

Instalatiile sanitare, electrice si termice sunt infrastructura oricarei lucrari de amenajari interioare,de aceea specialistii nostri le executa impecabil.

Instalatii electrice

Pentru ca instalatiile electrice sunt foarte importante pentru noi dar si pentru client e important sa definitivam impreuna proiectul de amplasare a locurilor de lampa si priza.

Asa ca, de fiecare data cand incepem un proiect de executie amenajare interioara, impreuna cu clientul verificam si notam fiecare amplasare de prize, cablu si lampa din casa/ apartament/ ca sa ne asiguram ca la finalizarea lucrarilor nu va fi nevoie de locuri de lampa sau de prize suplimentare, sa ne asiguram ca nu se vede nici un cablu si nu va fi nevoie de prelungitoare in camerele apartamentului. Folosim material de cea mai buna calitate, cabluri pe cupru atat bara cat si litate, aparataj si sigurante Moeller, Legrand, Bticino, Schneider, Comtec.

Instalatii termice

Instalatiile  termice si sanitare sunt realizate pe tubulaturi si tevi PPR sau cupru si de fiecare data cand pornim o executie de amenajare interioara schimbam si inlocuim toate piesele si legaturile ce au nevoie de reparatii sau prezinta semen de imbatranire. Pregatim totul astfel incat sa ne fie usor sa montam accesoriile de baie si caloriferele fie ele din otel sau aluminiu.

Dusuri in pardoseala - tip walk-in

O multime de clienti ne roaga sa realizam dusuri in pardoseala asa ca ne-am speciaizat pe transformarea bailor in spatii unice. Realizam o foarte buna izolatie impotriva apei si folosim sifoane cu flansa special pentru terase pentru a nu exista posibilitatea infiltrarilor de apa.

Montaj centrale termice

Montajul centralelor termice e facuta de specialistii nostri astfel incat sa avem garantia activata. Tot asa putem modifica si transforma reteaua interioara de tevi de gaz prin asigurarea echipelor agreate si putem ajuta la intocmirea documentatiei proiectelor de modificare si executie a instalatiilor pe gaz.