Mass media

Amenajarile noastre la cheie - in pressa scrisa si TV

Adesea lucrarile noastre de design interior suscita interesul multor emisiuni TV si reviste de specialitate. Articolele bazate pe amenajarile noastre de interior si pe sfaturile designerilor nostri sunt prezente in cele mai cunoscute reviste si ziare de pe piata romaneasca. 

Am aparut adesea in Domus, Casa Mea, Casa Lux, Constructiv, Business Magazin atat cu articole complete, cu sfaturi si idei de amenajare si chiar cu imaginea de pe coperta. 

In diverse emisiuni TV suntem invitati pentru a da sfaturi telespectatorilor si pentru a prezenta sau a consilia in legatura cu modurile de a-si amenaja casa. 

Ba chiar si in cotidiane sau in jurnale, designerii nostri sunt invitati sa vorbeasca despre tendintele pietei in designul interior si in amenajari: Adevarul, Ziarul Fianciar, Cotidianul, suplimentul Util, Romania Libera. 

Astfel, pe langa aprecierea si recomandarile clientilor nostri, lucrarile noastre se bucura si de aprecierea publicului larg - calitatea si frumusetea designului fiind niste garantii pe care le oferim tuturor potentialilor clienti.