Mobilier la comanda

La finalul amenajarilor montam in casa ta mobilierul la comanda pe care l-am executat conform proiectului de design. Deci nu vei avea experiente neplacute ca mobila sa nu se potriveasca coloristic cu amenajarea, sa nu incapa in casa, sa nu fie potrivita cu dorintele si cu intrebuintarile pe care vrei sa i le dai. 

Mobilierul la comanda este creat conform proiectului de design interior, perfect incadrat in spatiul de care dispui, realizat din materialele si culorile pe care tu le-ai ales. Configurarea finala a mobilierului va fi unica si perfect mulata pe nevoile si preferintele tale. Mobilierul personalizat este piesa de rezistenta in orice amenajare interioara; palul printat cu imagini interesante, tapet aplicat pe fronturile mobilierului din living cu siguranta vor atrage atentia prietenilor tai. 

Combinatiile de culori si materialele le vei alege impreuna cu un designer de interior cu care te vei consulta si care iti va propune cele mai potrivite variante dupa ce ati rasfoit impreuna mostrarele. Astfel vei avea o viziune mai clara asupra calitatii rezultatului final, si in plus munca iti va fi considerabil usurata, pentru ca nu este deloc simplu sa te ocupi personal de toate detaliile si sa nu iti scape nimic.  

Stabilirea bugetului necesar


Dupa ce materialele au fost alese, urmeaza ca in functie de acestea sa fie intocmit un deviz cu costurile cat mai exacte pe care le presupune un astfel de proiect. Astfel vei stii de la inceput ce buget trebuie alocat lucrarii si daca dispui de suma necesara. Preturile pot varia destul de mult in functie de materialele alese si trebuie sa tinem cont de faptul ca mobilierul la comanda ajunge sa coste intr-o oarecare masura mai mult decat mobilierul standard pe care il gasim in magazin. Ca si calitate MDF-ul este un material rezistent recomandat pentru bucatarii si bai, unde nivelul de umiditate este mai ridicat, asadar are si un pret mai mare decat Palul. Acesta din urma, din punct de vedere estetic poate fi la fel de eficient insa, este mai putin rezistent in locurile cu trafic ridicat. 

Pe langa faptul ca ne vom ocupa de tot ce tine de achizitionare elementelor necesare si montare a mobilierului, la cererea ta ne putem ocupa si de achizitia electrocasnicelor de bucatarie, a canapelelor, mese, scaune etc. Prin urmare, dupa colaborarea cu noi, totul te va astepta gata montat, bucataria echipata, livingul pregatit, doar sa te asezi pe canapea si sa dai drumul la TV sa te simti confortabil in noua ta casa.