Montaj gresie, faianta, mozaic

Montaj placaje ceramice

Pentru placajele ceramice glazurate cat si pentru cele portelanate, meseriasii nostri folosesc adezivi speciali din gama Ceresit sau Mapei pentru cea mai buna aplicare. In functie de tipul faiantei si de locul in care aceasta e montata se aleg adezivi specifici, pentru interior sau exterior, pentru spatii umede sau uscate. 

Suprafetele pe care montam faianta sunt pregatite cu atentie, sa fie perfect drepte, fie ca este vorba de peretii tencuiti fie ca este voba de pardoselile pe care shapa este perfect dreapta.

Placajele ceramice se pot monta cu distantieri de la 1 la 5 mm, recomandarea acestora facand-o in functie de tipul placajului dar si de spatiul in care acestea sunt montate. 

Chiturile de rosturi alese de noi sunt de cea mai buna calitate, alese de la Ceresit si Mapei.

Placaje ceramice cu model

Dupa cum se poate observa din proiectele noastre, rareori ne multumim cu putin, iar in fiecare baie sunt facute combinatii de culori, placi decorative, listuri deosebite. Montajele de placaje ceramice cu modele combinate se fac urmarind cu atentie linia proiectului. Meseriasul faiantar are la lucru schita cu planul peretilor desfasurati, cu fiecare placa de faianta desenata in parte si imaginea cu ansamblul baii, astfel incat aceasta sa iasa identica cu proiectul ales de client.

De asemenea au fost apreciate foarte mult in ultima vreme finisajele minimaliste de tip piatra naturala, travertin si granit. 

Am montat in special pe pereti placaje din fasii de piatra naturala, calcar sau marmura, cu un efect extraordinar, cu o structura interesanta, potrivita atat pentru interioare cat si pentru exterioare. 

Montaj mozaic

De asemena montam mozaic, cu foarte mare atentie la detalii. Mozaicul este folosit in ultima vreme din ce in ce mai frecvent atat pentru zona blatului de lucru in bucatarii, sau pentru cazile si interioarele de dusuri construite - de tip walk-in. De asemenea am montat cantitati impresionante de mozaic pentru piscine, atat in nuante uni, degrade-uri sau placi cu model (de tip Bisazza).