Montaj mocheta si pardoseli PVC

Mocheta in spatii rezidentiale si comerciale

In locuinta montam adesea mocheta in dormitoare si in camerele de copii pentru ca este un finisaj cald si confortabil. E o placere sa te trezesti dimineata si sa simti o mocheta pufoasa pe talpi cand cobori din pat. Desi este un material mai greu de intretinut si interesul pentru aceasta a scazut in ultimii ani pe masura ce parchetul a luat amploare in utilizare, mocheta este un finisaj de neinlocuit. 

In spatiile de birouri, in hoteluri si restaurante am montat adesea mocheta, solicitandu-se modele pentru trafic intens, in culori si cu modele care sa se armonizeze cu amenajarile interioare. 

Montaj pardoseli PVC de inalta calitate

Un alt material pe care specialistii nostri il monteaza si il propun sunt pardoselile PVC, care adesea sunt evitate din cauza asocierii cu vechiile linoleum-uri verzi si ponosite din apartamente. Totusi, noile produse sunt spectaculoase, le-am montat atat in spatii rezidentiale cat si in spatii de birouri sau saloane de coafura, cabinete stomatologice si asa mai departe. 

Calitatea acestor pardoseli este deosebita, existand si variante tratate antiseptic, special destinate spatiilor de tip cabinet medical, stomatologic sau bucatarii, restaurante. Din punct de vedere estetic, produsele propuse si montate de noi sunt excelente, concurand cu usurinta alte finisaje mult mai scumpe, de genul shapei epoxidice.