Design interior / Amenajari interioare

Proiecte de design interior all inclusive

Proiectele de design interior pe care le propunem clientilor nostri sunt create dupa discutii detaliate pentru a descoperi personalitatea si hobbiurile fiecaruia. 


Amenajari interioare apartamente

   

 Amenajari interioare case

Amenajari apartamente     Amenajari interioare casa si mansarda
       

 Amenajari interioare vile

   

 Amenajari interioare companii

Amenajari interioare vile     Amenajari interioare companii
       


Amenajarile interioare amanuntite, finisajele interioare pe care le executam pun imaginile create pe calculator in practica: zugraveli, instalatii electrice - sanitare - termice, montaj rigips (gips carton), parchet, montaj gresie si faianta, zugraveli, montaj tapet si multe altele.

Fiecare proiect de design interior este desavarsit in momentul in care finalizam amenajarile interioare si il incununam cu montajul mobilierului, al decoratiunilor si al perdelelor, perfect executate pentru a fi in stilul proprietarului!

Ce tipuri de proiecte cream?

Pentru locuinte ne ocupam de intreaga gama de proiecte: apartamente, case, vile. 

Pentru companii de asemenea putem raspunde oricaror solicitari de lucrari de la saloane de frumusete, la restaurante, cafenele, birouri, hoteluri etc.

Rasfoieste portofoliul nostru pentru a vedea cateva dintre creatiile noastre. Pentru a te convinge ca sunt realizate de noi intreaba cand ne vizitezi despre detalii de executie sau despre mai multe poze cu proiectul respectiv. Te vei convinge usor ca, spre deosebire de alte firme care au portofolii "fantoma", copiate de pe alte situri, noi iti aratam proiecte reale, realizate de noi.