Sape de ciment, autonivelante, decorative

Sape autonivelante

Sapele autonivelante sunt cele folosite in scopul nivelarii fine a pardoselii, pentru finisaje delicate, in special parchet si mocheta. Specialistii nostri le finiseaza cu atentie pentru ca pardoseala sa fie lipsita de denivelari. 

Sape de ciment

Sapele de ciment sunt folosite adesea pentru a nivela intreaga pardoseala. Sub un finisaj cum este gresia sunt suficiente fara a mai necesita si sapa autonivelanta. De asemenea ele pot acoperi si un strat de izolatie in pardoseala sau un sistem de incalzire in pardoseala, in functie de solicitarea clientului.

Montaj sapa

Montarea sapei este o manopera minutioasa care incepe prin tragerea nivelului, astfel incat incaperea sa fie stabilizata la un nivel corect, in boloboc. De asemenea, in functie de tipul incaperii (baie, dus, terasa), sapa va fi trasa respectand si inclinatia necesara pentru unghiul de cadere al apei, catre sifonul de scurgere din pardoseala.

Sape decorative / Sape epoxidice

In acest domeniu, pentru a decora locuintele clientilor nostri, colaboram cu companii specializate pentru executia sapelor epoxidice, finisaj exclusivist si avantgardist.