Servicii

Amenajari la cheie!

Da, la cheie inseamna doar atunci cand poti sa te muti si sa te asezi in papuci pe canapea sa te uiti la TV in living. La cheie nu inseamna, asa cum iti propun firmele de imobiliare o casa zugravita la alb, eventual cu parchet pe jos. 

Ceea ce oferim noi, spre deosebire de majoritatea firmelor de amenajari din Romania este conceptul de amenajari all inclusive:

1. Proiectul 3D

Proiectul de design interior este creat de designerii nostri pe calculator, conform stilului tau de viata, dorintelor si viselor tale legate de casa. Atunci cand proiectul este final, cu imagini din fiecare camera, este gata de a fi pus in practica.

Proiectul este creat astfel incat toate propunerile sa fie puse in practica. Tapetul propus exista, culorile sunt identice, Pal-ul de la mobilier este ales din mostrare si asa mai departe. Cand am finalizat proiectul putem sa iti facem un buget exact pentru toate etapele amenajarii.

2. Amenajarile interioare

Amenajarile se fac pe baza proiectului, instalatii electrice, termice, sanitare, zugraveli, montaj tapet, parchet etc. astfel incat totul sa coincida cu ceea ce am stabilit in partea de proiectare.

3. Mobilierul la comanda 

Mobilierul este creat ca o manusa pe dimensiunile casei, conform proiectului, astfel incat sa iasa totul identic cu ceea ce s-a dorit de la inceput. Acesta se executa deja in timpul amenajarilor interioare din cadrul casei, si este transportat si montat in casa abia cand toate amenajarile sunt finale si totul este curat.

4. Perdele, decoratiuni, achizitii 

Tot ceea ce este prezentat in proiect, pornind de la decorurile de tip: tablouri, covoare, aranjamente florale, tapet, perdele etc. pot cadea tot in sarcina noastra, pentru a avea o casa cu adevarat la cheie, mobilata si decorata in conformitate cu proiectul. 

Partea de achizitii poate merge cat de departe iti doresti sa ne lasi mana libera. Avem clienti pentru care am cumparat si electrocasnicele, vaze, decoruri, tablouri, husele de pat, prosoapele, ba chiar si halatele de baie. 

Concluzia este ca poti pleca linistit in vacanta, nu trebuie sa devii coordonator de santier, sau sa transporti materiale de constructii cu masina personala.

Ai proiectul, poti veni cand casa e gata conform acestuia, te muti doar cu valizele de haine in casa noua, amenajata si decorata de la A la Z conform preferintelor tale si recomandarilor designerului. 

Cere o oferta pentru design interior chiar acum, stai fara stressul constructiilor!