Cum alegem patul si accesoriile

  

Suplimentul util 

Vineri, 15 noiembrie 2013

Cum alegem patul? Simplu si in acelasi timp atat de complicat. Desi nu pare mare problema si pana la urma toate paturile tot o saltea si patru picioare au, atunci de ce ar fi o super filozofie? Este simplu, asa cum toti suntem diferiti, ar trebui sa alegem lucruri care sa ni se potriveasca cat mai bine. La fel cum o rochie verde mini poate veni cuiva minunat si altcuiva absolut oribil, la fel fiecare element dintr-o amenajare are importanta sa in a te face sa te simti bine acasa la tine.

Deci, ce ti se potriveste in dormitor? Daca tot discutam despre paturi si am vorbit atat despre cum se doarme si cum arata, intr-adevar acestea sunt niste criterii importante dupa care sa alegem patul. Insa, nu trebuie sa uitam ca patul este "stalpul casei" si, de fapt, elementul de atractie al celei mai romantice camere din casa. Deci, cum facem dormitorul mai atractiv, mai sexy, mai incitant, altfel decat cu un pat interesant?

Ii incurajam pe clientii nostrii sa ne explice ce isi doresc pentru a reusi sa facem amenajarea cat mai potrivita pentru ei. Ni s-au cerut paturi cu forme cat mai deosebite, cu saltea de apa, cu lumini indirecte, cu telecomanda pentru muzica, cu dimensiuni atipice de 3 sau 4 persoane.

La un designer de interior adevarat vii ca la psihoterapeut, trebuie sa reusesti sa ii spui cu sinceritate ce iti doresti ca sa iti poata crea o locuinta cat mai personala. Important este ca designerul sa iti poata si crea fara prejudecati un spatiu perfect pentru tine. Forma patului: desi in general in magazine se gasesc in special paturi cu forma dreptunghiulara, nu vad de ce, mai ales in dormitor nu ai putea sa iti lasi imaginatia sa zburde. Exista forme speciale, cerc, oval, pe colt sau se pot face modele din cele mai deosebite, pe comanda. Deci, in cazul dormitorului, mai mult chiar decat in restul casei NU este important sa gasesti un designer care sa iti creeze un dormitor in stilul tau.