Design interior Bucuresti - sfatul GRATUIT al unui Designer de la Art Deco Zone

Consulta un designer! Gratis! Oferta limitata!

Tocmai ti-ai cumparat o casa si vrei sa ti-o amenajezi si ai o gramada de intrebari despre asta… Nu ai vrea sa ai opinia unui specialist in design interior si amenajari, fara sa te coste nimic? Da, chiar asa, fara sa dai un leu. Este gratuit, pentru tine!

Design interior Bucuresti - sfaturi gratuite

Cum primesc un sfat gratuit de design interior?

Ce trebuie sa faci pentru o sedinta gratuita cu un designer de interior? E simplu: da Like paginii noastre de Facebook, pune mana pe telefon sau pe email si fa-ti o programare! Te asteptam la birou de Luni pana Vineri pentru a discuta despre casa ta.

Este util ca la intalnire sa vii cu o lista de intrebari, cu planul casei tale si eventual cu cateva poze (le poti face si cu telefonul si le poti trimite pe email).

O sedinta dureaza 45 minute la sediul nostru (Bucuresti, Zona Hala Traian, la 5 min. de Piata Unirii) si iti raspundem la orice te preocupa in privinta designului sau a amenajarilor interioare ale locuintei tale. Iti dam sfaturi si iti putem exemplifica cu materiale, vopsele, tapet, PAL, textile astfel incat sa iti fie cat mai clar cum sa iti rezolvi problemele.

Trebuie sa cumpar ceva? Ma costa ceva?

Nu! Este consultanta gratuita in design interior, deci nu te costa nimic.

Consultanta gratuita se face cu programare prealabila in intervalul orelor de program (8:00-17:00, de Luni pana Vineri). Consultanta gratuita se ofera o sedinta per familie, fara sa fi conditionat sa achizitionezi nimic de la noi si fara sa ai vreo obligatie de a face proiect de design sau amenajari cu noi.

Deci: GRATIS, fara obligatii. Vii, intrebi, iti amenajezi.

Suna bine? Te asteptam!

Echipa de designeri si arhitecti de la Art Deco Zone & Knox Design

 

1. Prima oferta a fost valabila intre 7-11 octombrie 2013 si am avut placerea sa cunoastem cateva familii si o firma pe care sa ii consiliem in cadrul intalnirilor noastre.

2. Avand in vedere ca am avut un feedback foarte bun din partea acestora, vom programa o noua sesiune pentru doritori la inceputul lunii Decembrie in saptamana 1 - 7.12.2013.

Asa ca, daca doriti sa faceti o programare, dati-ne un telefon, va asteptam!

Tel.:021-3266620

Email: office[at]interiordesigner.ro